Markar Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Demo to demo, demonstracja to demonstracja. To była właśnie demonstracja. I informuję że niedługo zauroczę was demkiem :D Mam już 4 lvl, nie powiem co bedzie w 5 :P A jeszcze dalej to nie powiem co będzie xD W każdym razie w lvl'u 10 specjalnym telepolterem dalekozasięgowym do świata roślin się przeniesiemy, zniszczonego, zeschłego... Niedługo screeny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 demo to inaczej wersja demonstracyjna. To co pokazałeś do tej pory to zapowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 nie powiem co bedzie w 5 a jeszcze dalej to nie powiem co będzie Nie mogę się doczekać poziomu piątego, a tego co będzie jeszcze dalej po prostu nie mogę się doczekać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 SOOOORRRRYYYY wielkie, ale wstrzymuję projekt z powodu inspiracji grą LBP(little big planet), 100 razy lepsza będzie ;) Za tą źle się zabrałem na początku i teraz żałuję, ale już sporządziłęm plan projektu i będę się go trzymał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 SOOOORRRRYYYY wielkie, ale wstrzymuję projekt z powodu inspiracji grą LBP(little big planet), 100 razy lepsza będzie ;) Za tą źle się zabrałem na początku i teraz żałuję, ale już sporządziłęm plan projektu i będę się go trzymał. załatw se serwer, to wtedy pogadamy, inaczej klon LBP nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi