Deusald (Adamentium) Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Tytuł: Arma Gatunek: Strzelaninka top-down Opis: Arma jest to strzelaninka top-down na dwóch graczy. Fabuły raczej nie ma. Chodzimy jednym z bohaterów i musimy zabić drugiego gracza określoną ilość razy. Mamy do dyspozycji 5 broni: pistolet, uzi, shootgun, plazmomiotacz, minigun oraz bazookę. Możemy również posiadać 4 specjalne przedmioty: granat, mina, beczka i ścianka. Do wyboru mamy 10 map i opcję Bitwy z latarką w ciemnościach. Mam nadzieję, że spodoba się wam moja gra. Życzę dobrej zabawy. Download:Tu Rozmiar pliku: 1886KB Screeny: Wybuch u drugiego gracza Poszukiwania przeciwnika Bitwa! Trup Autorzy: Adamentium W grze użyłem przykładu Nikasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Po pierwsze przy takich grach sterowanie dla jednego gracza powinno odbywać się przy pomocy pada, bo wiele klawiatur nie reaguje na wsiśnięte więcej niż 3 klawisze (a przy tej grze właśnie tak się dzieje). Po drugie dodałbyś jakąś kampanię dla jednego gracza, bo mimo wszystko czasem nie ma z kim zagrać (jak np. teraz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 fajnie, że się podpisujesz, ze to twoje ale to jest mój przykład :) ofkoz nie miałbym nic przeciwko gdyby nie to, że to po prostu chamskie podpisanie sie pod tym, że to twoje nawet nie wspominając o użyciu przykładu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 System światła nie działa poprawnie, chyba światło jest tworzone w innym miejscu niż bohater. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Przepraszam Nikas. Jutro cie umieszczę w credach bo teraz pisze z PSP. Tak na marginesie to użyłem muzyczki, systemu światła i podłogi. EDIT: Już jesteś. Plik zaktualizowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Good Job ! podoba mi się ta gra, postarałeś się, dobra grafika, fajnie wszystko wykonane jestem pod wrażeniem 5/5 ! :thumbsup: Fajnie by było gdybyś dodał jakąś fabułę gra by była naprawdę świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Fajna gierka. trzyma klimat. Ale są też minusy :( Grafiki rozmiarami nie pasują do siebie. Krew paintowa. No i użyłeś przykładu Nikasa. +3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 No i użyłeś przykładu Nikasa Hmm to że skorzystał z czyjegoś przykładu traktujesz jako minus? ;o Chyba po to są przykłady, żeby z nich korzystać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Leninie. Przykłady nie są po to aby z nich korzystać ale są po to aby się z nich uczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Leninie. Przykłady nie są po to aby z nich korzystać ale są po to aby się z nich uczyć :)O, moje słowa :P Gierka średnia, nie pasuje mi grafika. Bardzo :/ 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 E tam czepiacie się o pare niedociągnięć w grafice. Gra jest dobra tylko przydała by się fabuła bo takie nawalanie się w dwóch szybko się nudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Zagrałem i bardzo mi się spodobała :D dam 4/5 Tylko tak dalej :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 O, moje słowa :P yyy... lol? To nie są twoje słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio2304 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Gra jest fajna. Wszystko jest git majonez. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 fajnie, że się podpisujesz, ze to twoje ale to jest mój przykład :) ofkoz nie miałbym nic przeciwko gdyby nie to, że to po prostu chamskie podpisanie sie pod tym, że to twoje nawet nie wspominając o użyciu przykładu... Przepraszam Nikas. Jutro cie umieszczę w credach bo teraz pisze z PSP. Tak na marginesie to użyłem muzyczki, systemu światła i podłogi. EDIT: Już jesteś. Plik zaktualizowany. Taa jak zwrócił uwagę to go umieściłeś, a gdyby nie zwrócił to tobie by przypisywali wszystkie zasługi Hmm to że skorzystał z czyjegoś przykładu traktujesz jako minus? ;o Chyba po to są przykłady, żeby z nich korzystać.. Leninie. Przykłady nie są po to aby z nich korzystać ale są po to aby się z nich uczyć :) A poza tym jak ktoś korzysta z przykładu to nie może uważać się za całkowitego autora gry i dochodzi do tego fakt iż przykład może być użyty przez kogoś innego bądź też nawet przez samego autora przykładu przez co gra traci na swej oryginalności w sensie że nie jest niepowtarzalna, a nie że to pirat, chociaż ma to coś z pirata, bo jak podejrzewam na początku nie wpisałeś nigdzie Niklasa(jeśli wpisałeś to przepraszam), co jest przecież podstawowym warunkiem korzystania z przykładu. Co do gry to pograłem trochę i znalazłem jednego big buga mianowicie chodziłem trochę i nagle po ekranie poruszałem się tylko światłami... dziwne nie Grafika 2/5 Nie rzuca na kolana Klimat 3/5 Słyszałem niby w tle jakąś muzyczkę nawet pasowała do rozgrywki Grywalność 1/5 Może to przez to że grałem sam do tego doszedł ten błąd Ogólnie 6/15~2/5 Gra ogólnie mi się nie podoba @up: Kolega nowy i chyba regulaminu nie czytał takimi postami przecież wcale nie pomaga autorowi, poza tym kolega pewnie wcale w tę grę nie grał wątpię żeby w ogóle grał w jakąś grę zrobioną w gm-ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Leninie. Przykłady nie są po to aby z nich korzystać ale są po to aby się z nich uczyć Nauka nauką. Ale nie widzę nic złego w wykorzystaniu czyjegoś przykładu w grze. Ale fakt, jak autor gry przypisuje sobie wszystki zasługi to coś jest nie tak :) Zresztą to jest temat bez końca, nie ma co śmiecić tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Good Job ! podoba mi się ta gra, postarałeś się, dobra grafika, fajnie wszystko wykonane jestem pod wrażeniem 5/5 ! :thumbsup: Fajnie by było gdybyś dodał jakąś fabułę gra by była naprawdę świetna. CZlowieku, ty na prawde jestes.. niepowiem co bo dostane warna. Gra, ktore byly robione miesiacami, z dobra grafika, (akurat mowie a warsimie) i nie powodujaca bolu oczu dajesz 1/5, a innym projektom, z podmieniona grafika i dodaniem 2 gracza (czyt. dublicate object, change event) dajesz 5/5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Taki jest świat Gmc. Możesz grę robić latami a i tak nie wezną tego po uwagę. Nie mówię o wszystkich ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Przeciez pewnie nawet nie sciagnal, tylko halpuje z ocenami ludziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi