szpaq99 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 no może Ak jakiegoś, czy cuś , o zrób railguna, albo tą snajperke z unreal tournamet która robiła headshoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Pomysł jest dobry,przyda się trochę broni ALE nie ma co przesadzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 młot jest "rozwalający" :D dodaj może jakąś inną broń np. poustawiaj oprócz murów stare meble i daj jako broń piłę łańcuchową i rozcinaj gości :D oczywiście możesz dodac cos takiego jak wskaźnik wytrzymałość broni oraz daj opcje bloku dla bohatera chyba że jest a ty nie blokujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 baterie piły baterie piły baterie piły PWNED! :death: Post nie na temat. Warn +1 gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 PWNED! :death: o cholera :o chodziło mi o wytrzymałość ale myślałem w tej chwili o czymś innym, i napisałem to gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 @Matizam7 Gratulacje xd @Topic Sama gra się świetnie zapowiada. Mam nadzieje że nie będzie trzeba było długo czekać i będą poprawione błędy. I proponuje też pogrubić postać bo gdy się tak gołym okiem popatrzy za pierwszym razem to go nie widać D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 5 test, kilka nowych bajerów : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 a moje pomysły wykorzystasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Nie, teraz coś lepszego potrzebuje... Pora zacząć robić miasto i pierwszego bossa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Super :P Czekam na tą grę,będzie z tego naprawdę coś fajnego :play_ball: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 na taką grę czekałem dodaj coś takiego że jak lecisz na kolesia to przez sekunde pojawia się instrukcja który przycisk masz wcisnąć aby zabić kola za pierwszym razem. Wtedy gra nabierze dynamiki bo będzie można cały czas biec przez plansze i wciskać tylko odpowiednie guziki oraz skok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Fajnie się zapowiada, tylko ją skończ, bo w to jakoś nie chce mi się wierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Jak już ma aż tyle to skończy...(oby) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Jak już ma aż tyle to skończy...(oby) Nawet nie wiesz, jak łatwo można porzucić projekt przy 90% :P A co do tematu, to widzę, że coraz ładniej to się prezentuje, jednak nadal przydałoby się więcej jakiś broni (dla przeciwników też :) ). I nadal czekam z ciekawością na jakąś grywalną wersję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 @UP: Racja tak łatwo można się zniechęcić do prawie ukończonego projektu :P. ONTOP: Gra mnie bardzo zaciekawiła, po filmikach widać, że animacja ruchu stickamów jest dopracowana do perfekcji, ale co ja więcej będę pisać jak pogram to ocenie :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 No dobra, macie tu na stronce 1 link do wersji testowej 1 lvl http://www.krr.1free.ws/download.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ładnie to wygląda, płynne animacje, dobrze wykonane postacie, chociaż doczytywanie wszystkiego w trakcie gry sprawia że gra trochę się ścina na początku poziomu i w niektórych momentach gry (a aż takiego wolnego kompa nie mam). Sterowanie jest trochę niewygodne, szczególnie skakanie jest utrudnione, trzeba chwilkę pograć żeby się przyzwyczaić. Poza tym mimo iż sterowanie odbywa się przy użyciu dość standardowych klawiszy to mógłbyś je podać przynajmniej w poście bo nie każdemu chce się klepać w każdy klawisz na klawiaturze żeby dojść co do czego służy. Poza tym co wymieniłem powyżej to nie mam zastrzeżeń, grafika jest ładna, gameplay też niezły. Mi się podoba, dodać linię fabularną, menu, cut scenki i inne takie drobiazgi i mamy przyzwoitą gierkę :). Czekam na pełną wersję, albo przynajmniej porządne demko :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 weż zrób sterowanie na pada to fajnie będzie się grać d: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 weż zrób sterowanie na pada to fajnie będzie się grać d:Użyj ControlMK, ustawiasz wszystko i możesz grać w dowolną grę na padzie nawet jeśli gra go nie obsługuje :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 no no, tak jak napisał Morgo trochę ścinek jest;/ Poza tym wszystko jak najbardziej fajne, czekam na więcej :) btw który klawisz odpowiada za spowolnienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 btw który klawisz odpowiada za spowolnienie? Sterowanie do gry: Strzałki lewo/prawo - poruszanie strzałka w górę - skok strzałka w dół + lewo/prawo - turlanie się strzałki lewo/prawo (przy ścianie podczas skoku) - odbicie się od ściany ctrl - cios pięścią shift - cios nogą enter (przytrzymać) - spowolnienie spacja - upuszczenie broni R - restart poziomu N - przeskoczenie poziomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 nie dodałeś jeszcze że strzałka w dol+shift :P no i w odpowiednim momencie jak się jest w powietrzu to wcisnąć shift . No i WTF?!, zawsze w GMie mam że jak na alt się wciśnie to robi to samo co ctrl, chociaż ze do alt nic się nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi