borubarartur Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Jako że nie znalazłem tego nigdzie a szukałem wydaje mi się że dobrze, zwracam się do was o pomoc. Otóż chce stworzyć pole tekstowe o jakiś tam wymiarach w GM'ie (cos jak kartka w wordzie żeby można było zaznaczać tekst itp).Jak to zrobić? Istnieje jakiś dll umożliwiający rozwiązanie mojego problemu? Z góry dzięki za wszelką pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=16053&hl= Przykład Pietera. Myślę, że po odpowiednim przerobieniu uzyzkasz odpowiedni efekt. Chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 RichEdit w MaxWinApi.dll Temat przenoszę do początkujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 dzięki, to jest to czego własnie szukałem :thumbsup: temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi