Hix Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam. Mam problem z ruchem reki, a mianowicie ze zginaniem w łokciu daje przykład właśnie tego problemu: Przykład Zobaczycie, że jak się wyjedzie kursorem za ten kwadrat co narysowałem to fatalnie to wygląda. Da się coś zrobić? ;) E: Dałem przykład problemu, iż obrazki maja znaczenie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 od kiedy to daje się przykład problemu? ;D ściągam i powiem w edicie edit: nie wiem co chcesz osiągnąć.. ma być jakaś blokada zeby reka nie mogla dalej isc czy jak? bo ta część po łokciu dalej to tez powinna troche direction zmieniac ale czekaj bo mam pomysł moze to przerobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 https://gmclan.org/up539_11_2.html o coś takiego ci chodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hix Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Tak już lepiej, ale jeszcze poczekam co Michał wymyśli ;P. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 serio, ja bym nie czekal, tylko bral juz co huder podsuna ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hix Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Racja ;P :thumbsup: zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi