uzu13 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam po raz kolejny:D Otóż moje "gry" robię na laptopie, wykorzystuję go głównie do pracy, mam tam różne programy graficzne, dźwiękowe- ale nie o to mi chodzi:D Otóż mam tez komputer. Ostatnio rozładował mi się laptop i go podłączyłem. Wł gm na kompie ( gm przeniesiony z laptopa na pendrive) i zaobserwowałem że nie mam tam inne opcje!! na laptopie nie mam wcale zakładki Vievs, Paths, Fonts, Time Lines, Extension Packages... DUUUUUŻO klocków też nie mam. Jak zrobić aby na laptopie były wszystkie opcje!!?? Proszę o szybką odpowiedz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Listopada 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 File > Advanced Mode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 wlacz "Advanced Mode" w menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzu13 Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Dzięki bardzo :D:D:D:D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi