ziomekkamil Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Tytuł:Jescze niema Gatunek: Strzelanka Opis:Jest to shooter top down.Ma tylko 1 plansze bo chce wiedziec czy robic dalej czy nie bo jak nie to poco robic jak nikt w to niebendzie grał :blink: . Miłej gry. Download: https://gmclan.org/up5977_4_Shooter.html Rozmiar pliku: 5.25mb Autorzy: Programowanie: ja i troche ludzie z forum gmclan Fabuła: jescze niema Grafika: ja, internet Muzyka:ja, internet Screeny: jest tylko 1 screen bo poco bende zasmieciał temet :jezor: :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 pobrałem, prawie zagrałem, ale nie napisze co o niej myśl bo poco będę zaśmiecał temat. Ogólnie to nie porywa. Może jakbyś się bardziej przyłożył... ale poco. Twoje lenistwo nie będzie powodowało że ludzie będą chcieli grać w twoje gry, wręcz przeciwnie. Im więcej pracujesz tym więcej zarabiasz (tu dobre komentarze :P ) Edit 1. lol za długo się ładuje Edit 2.po 10s ładowania wyłączam bo po co mam czekać, odradzam ściągania, szkodo transferu a poco go marnować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Po kolei: 1. Ogrom bugów i błędów. 1a. Sprite postaci przy obracaniu 'ucina' się. 1b. Przy strzelaniu, mimo braku naboi odtwarza się dźwięk strzału 1c. Postać w wielu miejscach ścina się na obiektach 1d. ERROR in action number 2 of Collision Event with object obj_granat for object czolg: Creating instance for non-existing object: 137 1e. Znalazło by się jeszcze sporo, ale już nawet grać mi się w to nie chciało. 2.Grafika w niektórych miejscach do siebie nie pasuje (gradientowy ludzik, amunicja do zebrania, drzewa). Nic nie trzyma się kupy. Ma tylko 1 plansze bo chce wiedziec czy robic dalej czy nie bo jak nie to poco robic jak nikt w to niebendzie grał . Po pierwsze strzelanek topdown było już tyle, że ciężko wymyśleć coś ciekawego, grywalnego. Po drugie dając tutaj taką wersję gry nie licz na dobre komentarze, bo nikt normalny nie ma ochoty grać w takie ledwie zaczęte coś. Po trzecie, znając życie to będzie nudna strzelanka, która po dwóch dniach zniknie gdzieś, i nikt nie będzie chciał do niej wrócić. Ale... bo chce wiedziec czy robic dalej czy nie Jeżeli czujesz się na siłach i myślisz, że dasz radę kogoś na forum zaskoczyć to próbuj, i tak jak na ten czas nic nie tracisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ucina się postać przy obracaniu, wspomniane dźwięki. Pisze, że kierowanie strzałkami,a tymczasem chodzi się na WSADzie. LPM - lewy przycisk myszy RPM - right przycisk myszy SPM - srodkowy przycisk myszy trochę konsekwencji, z takim podejściem bym odradzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 a ja poznaje skądś tą trawę i roślinki.. taaa, wiem skąd :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ludzie przeto to przerobiony przykład nikasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 czy mój przykład, to nie wiem bo nawet tego ściągać nie będę ale poznaję tego sprita żołnierza, 1/5 na zachętę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Koleś dodaj cienie to będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Zolniezyk jest WojzaXa, chyba. Wrogowie/krowy z nozami? Epic Wy[psarzenie budynkow mi sie podobalo, ale to by bylo na tyle : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Mi to wygląda na w miarę wierną kopię mojego żołnierzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Bardzo słabo. Ale radzę kontynuować projekt ;) Jak zacząłeś to nie poprzestawaj teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Jak zacząłeś to nie poprzestawaj teraz. Teraz to już nie wiadomo czy on to zaczął, czy poprostu wziął przykład, dodał parę małych rzeczy i podpisał się pod tym jako tfurca;/ Zresztą jego milczenie chyba oznacza wszystko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 29 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Oj, to ja sobie pograłem! Oj, to sobie pograłem! - "Chodzenie-Strzaki" Może chodziło o Skrzaty? Pewnie to one robią "koktalie"... - Dlaczego komputery tak dziwnie wibrują? - Dźwięk strzału brzmi, jakby ktoś krzyczał. - Gdy wysadzimy beczkę, wybuch jest przesunięty w prawo w stosunku do beczki. - Drzewa i krzaki zasłaniają liczniki amunicji, zdrowia itp.! Zmień deptha. - Za to ciśnięty koktajl Mołotowa oraz jego płomień zasłania drzewa! - Wszedłem do tego bunkra na dole i blokuję się między dwoma stołami. - Nawet, gdy nie ma amunicji, słychać dźwięk strzału. - Co to za szare plamy na ziemi? Płynny kamień, czy co? A te brązowe cosie - pniaki? stoliki? - Nie każdy ma środkowy przycisk myszy. - Wróg z nożem chce mnie dopaść i... próbuje przejść przez ścianę budynku. - Granaty i koktajle Mołotowa nie rozwalają beczek! - ERROR in action number 3 of Collision Event with object bom for object czolg: Creating instance for non-existing object: 137 Z zalet: fajny jest efekt rzucania granatem czy koktajlem. Popraw błędy, dodaj może zwłoki wrogów, animację przeładowania, możliwość niszczenia otoczenia... Ale w ogóle to nie widzę w tej grze nic ciekawego, nawet gdybyś to dodał. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Dodaj brak bugów! Polecam ten styl życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi