fgf.kom.pl Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Witam wszystkich ! Szukamy chętnych do robienia gier w naszej firmie. ( FreeGamesFarm ) Nie musi być to osoba która umie robić wypasione gierki, tylko mini-gierki. Chcętnych zapraszam na oficjalną strone www.fgf.kom.pl w dziale news. Pozdrawiamy w imieniu całej firmy ! ( bardzo duża ona nie jest :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Skoro to firma to gdzie macie siedzibę ? Może wam o team chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fgf.kom.pl Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 No dobra firma taka internetowa no nie ;) Nasza siedziba jest na www.fgf.kom.pl ( już niedlugo na forum ) no dobra niech będzie że team :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Firma to zarejestrowana działalność gospodarcza w urzędzie ;p . Mając firmę musisz płacić podatki i utrzymywać pracowników. Chyba chodziło ci o grupę/team :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Trochę ta strona uboga i ten wygląd ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatalna_jendza Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Ojeju! Od tych kolorów dostałam oczopląsu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Strona stoi na niskim poziomie, wygląd odstrasza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Ani ciekawa strona, ani ciekawych produkcji... eee, jakiś crap chyba :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Nie ma nic na stronie , nie ma lepszych gier , bannery za 2 zł ( żart ? ) pokazał byś jeden , że niby chcesz być szefem to nie znaczy , że masz nic nie umieć . Poprostu Nie ma co komentować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Nie ma nic na stronie , nie ma lepszych gier , bannery za 2 zł ( żart ? ) pokazał byś jeden , że niby chcesz być szefem to nie znaczy , że masz nic nie umieć . Poprostu Nie ma co komentować . Widze , że was w klasie nikt nie lubi dlatego klasy nie lubicie , dokuczają wam koledzy , a może koleżanki ? 11 lat i 12 lat to widze , że kiepsko sprawa stoi . PIEROG HAHHAHAHAHAHHA !!! Imprez nie lubisz to duży minus . "Umie robić i lubi strony WWW" właśnie widze wasza super stonkę . Drugi robakami się bawi ( o takich rzeczach nie powinieneś napisać Hahhaah ) . Windowsa nie umiesz zainstalować ? A za gry się bierzesz Hahhaha . Jeszcze chłopcy wstrzymajcie się z FIRMĄ i interesem . Jeszcze pouczcie się .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fgf.kom.pl Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Jak sie wam nie podoba to trudno. A wygląd niedługo zminie A tak wogóle nasza fi.... nasz team jest dla początkujących programistów, a nie do wypasionych produkcji !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Bartek a ty znow sie uwazasz za wielkiego znawce ile lat juz siedzisz w programowaniu ze uznawasz sie za zaznawce i wysmiewasz sie z innych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Moge coś dodać od siebie ?? Moge moge moge moge ??? :P Thx hahahahaha HaHaHaHaHaHa HAHAHAHAHAHA Co to ma być :D banda małolatów z kobierzyna nie będę ich kompromitował bo czasem sam nie jestem lepszy, ale nie przesadzajmy!!! :D ten chudy to pedał skoro grubych lubi :D hmmmm a tak po za tym też lubię Starcrafta: Broodwar ale gram na BN !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 ZAMIESC MOJA GIERE Rudy vs Placek by Grygorz Strzelaninka typu cs w 2d. Widok z góry . Wcielasz się w postać rudego i łysego mężczyzny. Który musi stoczyć nierówny bój z panem Plackiem. http://www.prv.pl/klikometr/index.php?i=29549 ALE STRONKA tak szczerze to bieda temat ja tak prof zapowiadał a tu wchodze i .............................lepiej nie mówic ale nie łam sie moze nast wyglad bedzie lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Może to zróbcie w HTML czystym i bez bajerów, bo ta tęcza w tle jest oczojebna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Ja osobiście nienawidzę stron robionych we flashu, bo to żadna sztuka. Zrób strone w HTMLu i najlepiej dopraw PHP. Brzydka strona źle świadczy o tej eee... "firmie" ^^ Jak ulepszysz to lukne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 :huh: Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek pomagał wam w GMie czy to na forum, GG lub PW. I niestety tego nie da się ukryć. Widać to w waszych grach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Grach? Jakich grach? Tam są jakieś gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 PacManus chyba:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fgf.kom.pl Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Widze że moja praca ( :( ) poszła na marne, więc zaczne robić strone w wersji html. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Ej dajcie se spokój. To że chłopak nic dobrego nie stworzył, to nie znaczy że każdy ma go zjechać, powtarzając poprzednie posty. Zamiast krytykować innych, napisalibyście coś sami, bo jak narazie to najczęściej krytykują Ci, co sami prawie nic nie stworzyli. Otrząśnijcie sie, bo zaczynacie denerwować ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 BeWuO, nie wiem jak inni, ale ja umiem tworzyć strony i całkiem nieźle mi to wychodzi. I nikogo nie jadę, chyba że chodzi o rower czy coś ^^'. Udzielam chłopakowi przyjacielskiej rady :) PS: Jeżel nie pokazałem nic na GMC, to nie znaczy, że nic nie zrobiłem. Takie domysły też denerwują ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 BeWuO zgadzam sie z toba w 100% :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Ja np. w HTML umiem pisać strony, gorzej z grafiką tych stron, ale jakoś sobie radzę ;p . A co do gier - zawsze zaczynam i nie kończę, bo nienawidzę robić plansz nie wiem czemu :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 No ja nic nie umiem jeśli chodzi o HTML, nawet blogów nie umiem robić. Poprostu mnie to nie interesuje :) Dlatego się nie odzywam na temat strony fgf.kom.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Ale mnie to nie obchodzi czy umiecie czy nie. I nie obchodzi mnie to czy ktoś się ze mną zgadza. BeWuO, nie wiem jak inni, ale ja umiem tworzyć strony i całkiem nieźle mi to wychodzi. I nikogo nie jadę, chyba że chodzi o rower czy coś ^^'. Udzielam chłopakowi przyjacielskiej rady Powiedziałem coś do Ciebie, powiedziałem to do tych co zjeździli, nawet nie wiemc zy czytałem Twojego posta, przeczytałem pare i doszedłem do takiego wniosku do jakiego doszedłem. Jeśli uważasz ze to nie dotyczy Ciebie, to po co piszesz? Pamietaj, że winny się tłumaczy. PS. Jak coś chcecie napisać DO MNIE to PW, a nie na forum. Ja z reguły nie wracam do tematów, w których sie wypowiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi