Slash (Pental) Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Drogi leninie, a już miałem cię za spoko kolesia, ech. Sorry, ale Michał na pewno zrobi lepszą grę niż ty kiedykolwiek :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Po pierwsze nigdy nigdzie nie napisałem, że jestem świetny w kodzeniu, ani, że jestem lepszy od michała. Więc nie wiem, czemu ma służyć ten Twój post, i co takiego nie spodobało Ci się w moim :) Po drugie taki grafik, moim zdaniem, powinien zakręcić się przy kimś, kto bardziej zna się na rzeczy, a po niektórych postach Michała nie można o nim tego stwierdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 XNA to nie program... Ten koleś to chyba wpadł pod pociąg, chyba miljord poligonów to ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 "Drugi człon" u obu rąk jest dziwny, a po za tym te "fałdy" na dresach nie są uniwersalne, ponieważ w ruchu powinny się zmniejszać / powiększać. Ogólnie masz małe pojęcie o modelach do zastosowań w grach, ale i tak jest pro. @Lenin - pozory mylą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Drogi Slashu, a już miałem cię za spoko kolesia, ech. Sorry, ale Multidude na pewno zrobi lepszą grafikę niż ty kiedykolwiek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Jednym słowem Disorted padł, jak się każdy spodziewał. Wczoraj chciałem napisać że nie wytrzymacie tygodnia, a tu 2 dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Wojzax co ty gadasz? Dobrze idzie robimy w 2d juz zrobilem menu, pogrupowałem sobie sprity juz obmyslam jak zrobic mini-mape, psyhike samochodu itd a ty ze Distorted upadlo.. lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 psyhike samochodu bez jaj, trafia do cytatów :D model modelem, dziwnie wyglada ten ABS ale fakt faktem twarz wyszla dobrze, nieco jak u 60 letniego dziadka ale dobrze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 WojzaX szedl za twoim w ogole juz kompletnie stracilem motywacje na całą tą gre. co chyba mowi samo za siebie lol. E - @Psiks - Beat u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Dobrze idzie robimy w 2d juz zrobilem menu, pogrupowałem sobie sprity Sporawo tego, choć zawsze myślałem, że menu najlepiej robić na samym końcu bo przy ciągłym kodzeniu i sprawdzaniu gry menu przeszkadza. Ale rób rób, udowodnij mi, że pozory mylą ;x btw fajne foto ;o (ehh zmienił już avatara ale na szczęście PsichiX wrzucił screena do cytatów xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 o jeny bo po angielsku jest przez samo "h" i mi si emyli .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 tu chyba chodzi o samo stwierdzenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Oj chyba tak. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 a Wojzax ma Hełm przez "Ch" w "Skąd: " :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 bo jest takie miasto.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Nie poniżaj się już Michał, gry od menu się nei zaczyna, ale powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 PsichiX wiem. ale dobra kur**a juz skonczcie, ok? moze jeszcze mnie nabijecie na pal za to ze myslalem ze Psichix ironicznie dał 'ch' w swoim nicku a pisze sie naprawde przez 'h' .. źle myslalem juz wiem ze przez ch ------------------- Oficjalny wątek o Distorted znajduje się tu: http://limpidcode.c0.pl/forum/viewthread.php?thread_id=1 ----- Tutaj macie menu Beta, bo te dwa obrazki po lewej i prawej będą zupełnie inne (jakieś twarze, laski, samochody itd tak jak w san andreas, przynajmiej tak grafikowi powiedzialem nie wiem jak zrobi). Download Menu Beta: http://limpidcode.c0.pl/forum/viewthread.p...1&getfile=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Emmm... wiesz... co by tu powiedzieć... zostaw to grafikowi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 xD e: a macie jakieś uwagi co do kolorystyki, cos zmienic itp (oprocz tych obrazkow po lewej i prawej)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 forum nie dziala. znaczy sie brak tematu, no forum jest puste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Hm, moze jednak zmienil bys kolor transparenta, iz kompletnie nic nie widze. Ah tak mam Win 7. PS Ty na prawde jestes idiota. no offence. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 juz link poprawiłem chociaz tamten tez powinien dzialac bo obydwa mi dzialaja ; d. Poxipol: jeszcze raz cos o mnie powiesz to ... w ryj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 1. Bardzo cieszę się że jednak robisz grę w 2d 2. Nie dziw się XxMichałxX, że nikt nie traktuję Cię poważnie na tym forum ja bo ja jak byłem noga w gm to nie zakładałem 100 tematów w dziale "Pyt.pocz.", tylko starałem się coś samemu wnieść do gry, a ty nadal po tym jak wszyscy Cię mieli dość na forum, znowu założyłeś temat żeby ktoś napisał Ci kamerę z 3 os. Bo sam tego nie umiesz, jeśli nie umiałeś zrobić tak podstawowej rzeczy dla swojej gry 3d, to potem byś się pytał jak zrobić poruszanie, potem strzelanie itd. i jeśli byś wszystkich wypisał którzy Ci pomogli w credits'ach to by Ci się na ekranie nie zmieściło, a ty nic byś nie wniósł do swojej gry, więc nie mógłbyś jej nazwać swoją grą 3. Ładna grafika 3D MultiDude28 skąd się uczyłeś 3D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 To menu jest do dupy. Mówię szczerze. Zmień wszystko, te migające na kolorowo buttony i literki w kolorach tęczy, czarne tło. Widać, że tej gry nie skończycie ("mamy już dośc dużo zrobione" -> beznadziejne menu?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 cholera w tylko dążycie do jednego! żeby mnie zgnoić, zkrytykować i powiedzieć że na pewno tej gry nie skończe! nie mógłbyś powiedzieć jak człowiek: "nie podoba mi sie to i to"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Mi najbardziej przeszkadzają w tym menu migające napisy. Zrób trochę bardziej minimalistyczne, 2-3 kolory, przewaga czerni i bieli. A rysunki to wiesz, zostaw Dude'owi. :) Życzę wam ukończenia projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Mi się nic za bardzo nie podoba. Życzę wam faila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 kolejny dowód na to że najprostszą rzecz można spaprać na etapie zapowiedzi... Ale mimo wszystko trzymam kciuki, mam nadzieję że może jednak coś z tego wyjdzie, byle tym czymś nie było badziewie, jakie się zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 A ja życzę wam żebyście poprawili grafę i wydali to tak jak było w demie fajnie się grało. Tylko ta misja głupia przynieś mi fajki jaki boss mafii prosi o to aby jego ziomal kupił mu fajki(takie zlecenia to możesz dawać swoim ziomkom z podwórka, skoczyli do kiosku po fajki), albo potem jak gadasz z tym handlarzem tekst jest powalający Handlarz: Palisz? Ty: Nie to dla szefa A na rysunku trzyma fajkę w ustach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Nie sądzę żeby chłopaki umieli wymyślić fabułę a tym bardziej dialogi do gry pseudogangsterskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi