uzu13 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Nie moge zmienić ikonki gry! Dlaczego? Wchodze w global ->.... i jak chcę zminic ikonkę to pisze coś takiego " Only 32x32(...) simple icon are supported " cos w tym stylu. Ikonkę oczywiście mam na rozmiarach 32x32 oraz rozszerzenie *ico. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 nie dodasz ikony zapisanej paintem, ani tym bardziej takiej ktorej zmienisz rozszerzenie. Uzyj microangelo - wczytaj bmp i zapisz jako ico. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzu13 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 i będzie dzialac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 jasne że nie będzie, przecież dla jaj tamto napisałem aby nabić posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Października 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Zasada jest taka, że jak zmienisz rozszerzene mp3 na doc, to piosenka nie zacznie być tekstem - system może i będzie próbował otworzyć to w Wordzie, ale raczej poza krzakami nic nie wyjdzie. Niestety, plik BMP i IKONA nieco się różnią sposobem ułożenia danych, ale tutaj jest mały bug. System widzi rozszerzenie *ico, odczytuje i bach - plik BMP - ale zaraz, zaraz, przecież taki plik też potrafi obsłużyć - no to ciach, robimy miniaturkę. I w ten sposób Windows wyświetla też ikony z painta, chociaż tak naprawdę jest to bug :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzu13 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Aha dzieki, ikonka juz dziala i temacik mozna zamknac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi