Kargul Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Witam! Otóż niektóre osoby na tym forum posiadają Nintendo DS. Zwracam się do nich, gdyż postanawiam otworzyć taką jakby "strefę" między nami. O co chodzi? Otóż to: Chodzi mi dokładnie aby każdy podał friendcody z wybranych przez siebie gier i nazwę postaci. Każdy może odpowiedzieć na kogoś rozpiskę kodów i odpowiedzieć - podać swoje kody dotyczące tych gier. Żeby dać wam przykład, zacznę od moich kodów: MarioKart DS 356709 387445 Kargul Metroid prime Hunters 4039 2208 3462 Kargul[PH] Tetris DS 751515 349412 Kargul Mam jeszcze trochę gier ale nie chce mi się na razie sprawdzać :P I zachęcam do dołączenia do klanu Metroida, Poland Hunters Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 atakuj przeciwnika a? do smierci. Omg dzięki, dzięki tej taktyce zwyciężę teraz każdy pojedynek! Polska Łowcy ftw! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Omg dzięki, dzięki tej taktyce zwyciężę teraz każdy pojedynek! Polska Łowcy ftw! Można powiedzieć że ta taktyka jest takim "openerem" :D. No, osłabiasz go i dobijasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Ajajaj :unsure: , Xbox 360... może dołączę tutaj kiedyś :jezor: , Kargul, a jak to się gra przez WiFi ? Jaka jest pewność że mi to "znajdzie" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Tiger, wut? Wytlumacz "znajdzie", ewentualnie poczytaj o WiFi na Wiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Tiger: Po co mieliby robić WiFi skoro by nie znajdowało przeciwników? Po prostu łączysz się grasz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 A połączy się na Śląsku :P ? Ej Karkulku ( :lol: ), ile kosztuję tak mniej więcej DS Lite ? I przy okazji napisz co mam dokupić, bo wiem że oczywiście konsole :D i te Acekart 2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 400zl w polsce chyba. W angli za 20 funtow od kolegi prawdopodobnie Lita opyle : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 A połączy się na Śląsku ? Ty wiesz w ogóle co to jest wi-fi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Ty wiesz w ogóle co to jest wi-fi? Nie :o , z tego co wiem to chyba sieć radiowa czy coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 A połączy się na Śląsku :P ? Ej Karkulku ( :lol: ), ile kosztuję tak mniej więcej DS Lite ? I przy okazji napisz co mam dokupić, bo wiem że oczywiście konsole :D i te Acekart 2... Jeżeli na Śląśku jest wi-fi :P Co do ceny to poszukaj na allegro i innych sklepach, tam na pewno będzie cena... 400zl w polsce chyba. W angli za 20 funtow od kolegi prawdopodobnie Lita opyle : D W Polsce ja kupiłem za 499.99 :D A DSi kupisz za 729.99 około :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Kargul, czyli mam jeszcze dokupić Acekart 2 ? Bo nie napisałeś -_- . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Kargul, czyli mam jeszcze dokupić Acekart 2 ? Bo nie napisałeś -_- . .... Zastanów się jak możesz mieć Acekart 2 skoro go nie kupiłeś? No jasne że masz go dokupić. Ludzie to ma być o friendcodach a nie o pogaduszkach o DSie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 W Polsce ja kupiłem za 499.99 Pffhahaha, ja w USA za niecałe 300 =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 No wiem, ale wolę się dowiedzieć :sp_ike: . Czyli ma kupić: - DS Lite - Acekart 2 I coś jeszcze by gra w "kopie zapasowe" gier ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 @Tiger: Przecież Acekard właśnie jest po to by móc grać w pirackie gry. A wi-fi to sieć bezprzewodowa lub bezprzewodowy dostęp do internetu. Do tego wystarczy mieć nawet w domu router z wifi albo znajdować się w okolicy jakiegoś hotspota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 A ile kosztuję taki Router ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 A ile kosztuję taki Router ? mamy cię wyceniać? sprawdź na allegro, o ile siebie znajdziesz. może przy okazji zobaczysz ceny jakichś routerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 DLink DI-524 z listy kompatybilnych z DSem (sam taki posiadam dla mojego Wii) za niecałe 100zł można dostać. Co do FriendCodów i towarzyszy do grania serdecznie zapraszam na http://forum.mario.xgame.pl/ :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Jeżeli na Śląśku jest wi-fi :P nie :( u nas tylko kopalnie :( co to jest komputer? słyszałem to pojęcie -1km w ziemi i kurcze nie wiem... może to jakiś potwór? jak crack? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 To takie urządzenie do przerabiania węgla na krasnale ogrodowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 6 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Przez wasze odpowiedzi mam rozumieć że nikt nie ma połączenia wi-fi/bądź DS'a? Jak nie macie kodów to się nie udzielajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Przeczytałeś w końcu co to jest WI-FI? Kupujesz sobie routerek, podłączasz go do internetu, a bezprzewodowo podłączasz się DS'em do routerka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Advance Wars: Days of Ruin: 322-333-243-392 GTA Chinatown Wars: 485-549-918-624 Mario Kart: 068-930-174-341 Worms: Open Warfare 2: 459-772-209-734 Będą jak mi się zachce wejść na WFC: Fire Emblem: Shadow Dragon Picross DS Pokemon Mystery Dungeon: Explorers of Time Yu-Gi-Oh! World Championship 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi