Markar Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Otóż robie nową grę, jeszcze nie wiem jak ją nazwę, ale mam problem z grafiką, więc: 1.Głowa ryczerza a raczej jego chełm: chcę aby to czerwone wyglądało jak taki jakby piuropusz, chyba wiecie o co chodzi. 2.Tułw: chcę aby był bardziej szczegółowy. 3.Miecz: chcę aby był taki bardziej poszczerbiony, stary, ale jeszcze nadający się do użytku. 4.Tarcza: marnie mi wyszła, chcę żeby była ładna :D UWAGA! Proszę nic nie dorabiać i nie zwiększać rozmiarów, proszę tylko abyście poprawili to co opisałem wyżej, obrazki to załączniki. Niedługo kolejna porcja graficzek do poprawy Glowa.bmp Tu_w.bmp Miecz.bmp Tarcza.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Sorki że zapytam, ale czym właściwie jest tułw ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Tułw czy to nowe dragi? Bo wygląda jak pastylka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 ten "tułw" to tułów czyli zapewne noooo bary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 tarcza O taką tarczę chodziło?? Jak podoba Tobie się mój styl rysowania to mogę zrobić jeszcze parę rzeczy. Edit 1. Jak chcesz to mogę zrobić jeszcze okucie tarczy, albo malowanie tarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Października 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Powstrzymajcie się z tą waszą dobrze skrywaną ironią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi