katarzynaa Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 będę wdzięczna jak ktoś poda mi linki do dźwięków telewizyjnych. najbardziej zależy mi na dźwięku włączaniu i wyłączaniu telewizora. ewentualnie mogą być dźwięki przewijania ale takiego dobrego przewijania. dziękuje serdecznie z góry ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 hmm wogóle telewizor wydaje jakiś dźwięk przy włączeniu\wyłączeniu? :o Bo nawet jakbym bardzo chciał Ci to znaleźć to nawet nie wiem jak to słychać :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 No jest takie jakby bziut :D Chociaż to już od telewizora zależy, ale stare na pewno dźwięk jakiś wydają :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 tak. te kineskopowe wydawały taki fajny dźwięk.. Niby startujący statek.. nagrzewająca się lampa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 https://gmclan.org/up2621_8_videww2o.html https://gmclan.org/up2621_8_vide2o.html jeden to rozruch kineskopu a drugi to juz ciągły szum. przed chwila wyciągnięte z filmiku jakiegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katarzynaa Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 dziękuję bardzo za pomoc. jednak słychać prawie sam szum. ale dziękuję ;) jakby ktoś napotkał taki dźwięk to będę wdzięczna jak poda link ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi