OsamodasxD Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Tytuł: XMas Armando Sezon 2 Demo (XA2) Gatunek:platformówka Opis: I znowu Armando powraca na nasze forum ;] to do rzeczy: 20 lat po ostatniej akcji z Mikolajem nastapila tragedia w zachodzniej Europie, bowiem Cesarzowa Plewka - najwieksza i jedyna wladczyni tego swiata, wymusila wraz z Jeneralem Miszczakiem podpisanie cyrografu dotyczacego zlikwidowania swiat Bozego Narodzenia w Rosji ( a to peszek ;]). Naszym zadaniem jest przywrocenie dnia swiat do kalendarza. Jedynie co moge dodac to to, ze w demo nie ma misji - trzeba tylko przejsc mape do konca. STEROWANIE: klawisze (chodzenie i skok), spacja - strzal, 1,2,3 - zmiana broni, CTRL - kontratak (niestety w demo malo co wykorzystywany), SHIFT - szal OBJASNIENIA BANERA ARMANDA: Download:https://gmclan.org/up4377_4_7392828553.html <---- POPRAWIONE I DZIALAJACE UWAGI: Procek minimum PENTIUM4 2GHz, 128MB wolnej pamieci ram, grafika 64MB najlepiej klasy GeForce3 i w gore - na slabszych konfiguracjach gry nie da sie przejsc( co do procesora to jeszcze da sie zopytmalizowac bo w demowce za duzo tego nie zrobilem ;p) Rozmiar pliku: spakowane 14MB ZAPISY: Jezeli zdobyles taka fajna zielona fajeczke, to nie mysl ze bedzie cie ona restartowala za kazdym razem - aby moc kont. gre nalezy miec minimum 5000 pkt!!! W pelnej wersji niektore grafiki interface sie zmienia, ten znak zapytania i napis ukonczenia byly robione na szybko :P Autorzy: Programowanie: OsamodaxD Fabuła: OsamodaxD Grafika: OsamodaxD Muzyka: Skad sie dalo :D Screeny: No to powodzonka, tym razem sie postaralem (mam nadzieje) ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Grafika ładna. Więc później na pewno pobiorę. Teraz nie mam czasu :) I proszę abyś jednak dodał opis w tym temacie, bo nie wszystkich chce się szukać tematu w zapowiedziach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Ech ściągnąłem odpalam i antivirust zgłasza trojana :( A tak w to chciałem zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 sprawdzilem u siebie 3 razy, nic nie znalazlo o baze wirusow mam aktualna.... jak cos to dam jeszcze samego exe do pobrania (kurde dlaczego zawsze jak cos daje to musi byc cos zle :P) EDIT: https://gmclan.org/up4377_4_XA2DEMOEXE.html <--- SAM EXE DO POBRANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boom Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 To ciekawe... mi też avast pokazuje virka ale nie o to chodzi. Ściągnąłem z 2 linka i z miejsca wyskakuje mi błąd ERROR in action number 1 of Step Event for object wczytywanie_gry: Trying to delete non-existing sprite. żeby było śmieszniej robię abort i wszystko gra i tańczy poza jednym tycim tycim ale ważnym szczególiku że NIE WIDAĆ ARMANDA!!! Śmieszne, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 o kurde, skleilem stara kopie :D zaraz to naprawie EDIT: sciagnelem tego exe co dalem i wkleilem do glownego folderu gry: wszystko dziala poprawnie..., no nic - spakuje wszystko jeszcze raz i dam do pobierania EDIT2: dalem na laptopa ta wersje co dalem tutaj z poprawioneym exe i tez dziala... nie wiem czemu nic nie widac, mimo to dam jeszcze raz do downloadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 mam tak samo jak boom. Pierwszy wirus, drugi brak głównej postaci :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 https://gmclan.org/up4377_4_7392828553.html - testowany na 2 kompach, calosc daje od nowa Ten link w DOWNLOAD na gorze tez juz dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Już jest wszystko w porządku :) A co do gry to nieźle ciekawie wyszedł efekt zabicia przeciwnika :D Tylko jak dla mnie rozgrywka jest zbyt wolna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 hehe w demo nie dalem wszystkich mozliwosci ktore mam jeszcze nie zrobione, ogolnie w pelnej wersji bedzie wiecej przeciwnikow chodzacych i atakujacych - w koncu ta kontra sie przyda - teraz mozecie nia tylko zabic za 1 zamahem XD Musze w pelnej wersji napisac na nowo AI przeciwnika bo teraz zawieszaja sie jak jakies ulungi.... Ale testowac gre mozna :P Ok bo sie jeszcze wygadam co bedzie, czekam na ocenki i uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 fajne fajne wciągnęła mnie. Tak jak leninowi podoba mi się efekt zabijania przeciwników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Bardzo fajny gra. Klimat trzyma jak w poprzedniej części. Czekam na pełną wersję :) +4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi