Skocz do zawartości

Xmas Armando Sezon 2

OsamodasxD

Rekomendowane odpowiedzi

Tytuł: XMas Armando Sezon 2 Demo (XA2)

Gatunek:platformówka

Opis: I znowu Armando powraca na nasze forum ;] to do rzeczy: 20 lat po ostatniej akcji z Mikolajem nastapila tragedia w zachodzniej Europie, bowiem Cesarzowa Plewka - najwieksza i jedyna wladczyni tego swiata, wymusila wraz z Jeneralem Miszczakiem podpisanie cyrografu dotyczacego zlikwidowania swiat Bozego Narodzenia w Rosji ( a to peszek ;]). Naszym zadaniem jest przywrocenie dnia swiat do kalendarza.

Jedynie co moge dodac to to, ze w demo nie ma misji - trzeba tylko przejsc mape do konca.

STEROWANIE: klawisze (chodzenie i skok), spacja - strzal, 1,2,3 - zmiana broni, CTRL - kontratak (niestety w demo malo co wykorzystywany), SHIFT - szal

OBJASNIENIA BANERA ARMANDA: b36627a67e30ab59m.jpg

Download:https://gmclan.org/up4377_4_7392828553.html <---- POPRAWIONE I DZIALAJACE

UWAGI: Procek minimum PENTIUM4 2GHz, 128MB wolnej pamieci ram, grafika 64MB najlepiej klasy GeForce3 i w gore - na slabszych konfiguracjach gry nie da sie przejsc( co do procesora to jeszcze da sie zopytmalizowac bo w demowce za duzo tego nie zrobilem ;p)

Rozmiar pliku: spakowane 14MB

ZAPISY: Jezeli zdobyles taka fajna zielona fajeczke, to nie mysl ze bedzie cie ona restartowala za kazdym razem - aby moc kont. gre nalezy miec minimum 5000 pkt!!!

W pelnej wersji niektore grafiki interface sie zmienia, ten znak zapytania i napis ukonczenia byly robione na szybko :P

Autorzy:

Programowanie:
OsamodaxD

Fabuła:
OsamodaxD

Grafika:
OsamodaxD

Muzyka:
Skad sie dalo :D

Screeny:

c9d99372cc558df9m.jpg c20bf7acca5fa467m.jpg c2868cb926a29f32m.jpg

No to powodzonka, tym razem sie postaralem (mam nadzieje) ;D

To ciekawe... mi też avast pokazuje virka ale nie o to chodzi. Ściągnąłem z 2 linka i z miejsca wyskakuje mi błąd

ERROR in

action number 1

of Step Event

for object wczytywanie_gry:

Trying to delete non-existing sprite.

żeby było śmieszniej robię abort i wszystko gra i tańczy poza jednym tycim tycim ale ważnym szczególiku że NIE WIDAĆ ARMANDA!!! Śmieszne, prawda?

o kurde, skleilem stara kopie :D zaraz to naprawie

EDIT: sciagnelem tego exe co dalem i wkleilem do glownego folderu gry: wszystko dziala poprawnie..., no nic - spakuje wszystko jeszcze raz i dam do pobierania

EDIT2: dalem na laptopa ta wersje co dalem tutaj z poprawioneym exe i tez dziala... nie wiem czemu nic nie widac, mimo to dam jeszcze raz do downloadu

hehe w demo nie dalem wszystkich mozliwosci ktore mam jeszcze nie zrobione, ogolnie w pelnej wersji bedzie wiecej przeciwnikow chodzacych i atakujacych - w koncu ta kontra sie przyda - teraz mozecie nia tylko zabic za 1 zamahem XD

Musze w pelnej wersji napisac na nowo AI przeciwnika bo teraz zawieszaja sie jak jakies ulungi.... Ale testowac gre mozna :P

Ok bo sie jeszcze wygadam co bedzie, czekam na ocenki i uwagi