Mucco Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Szukam jakichś fajnych gier na dwójkę. Najlepiej żeby ich waga nie przekraczała 100 mb. Mogą być zrobione w GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 liero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Jak obojętny Ci jest gatunek gry, to Ci mogę polecić Super Mario Bros X, fanowska gra o mario na dwóch + edytor etapów, jakbyście za szybko przeszli 3 kampanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Jak obojętny Ci jest gatunek gry, to Ci mogę polecić Super Mario Bros X, fanowska gra o mario na dwóch + edytor etapów, jakbyście za szybko przeszli 3 kampanie :P kampanie w Mario? muszę to sprawdzić :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Przez "kampanie" mam na myśli historię, scenariusz. Po prostu napisałem pierwsze słowo, które mi na myśl przyszło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Street Fighter 3, Arcana Hearts 2, Tekken 3, Mortal Kombaty, Soul Edge itepe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Lol, najpierw myślałem, że chodzi o gry na PS2. Jeżeli udawany hotseat ci nie przeszkadza - Icy Tower i Sadysta w dosboksie. Also - pierwsze Worms z dodatkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 TK4 Bloodshed, Liero, Squirrel Scrabler, Gusanos, Chicken Invaders Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 gusanos z tego co pamiętam to do dupy jeszcze jest, ale dawno je sprawdzałem, więc nie jestem pewny. dobre jest też oryginalne mario na emulatorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 dobre jest też oryginalne mario na emulatorze. Na SNESA jest mario all stars tam są wszystkie części mario aż do SNESa więc nie trzeba ściągać kilku romów. Ogólnie poszperaj bo na NESa i SNESa są bardzo fajne gry ;) EDIT: Co do gusanos, to jest bardzo podobne do Liero, tylko jest rozgrywka przez sieć i można robić mody w LUA, sama rozgrywka jest (nie licząc broni) taka sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Na SNESA jest mario all stars tam są wszystkie części mario aż do SNESa więc nie trzeba ściągać kilku romów. wszystkie największe z NESa (SMB1, prawdziwa 2, amerykańska 2, 3), ale jest też edycja z SMW. nie ma zbyt wielu fangejmów Mario z opcją gry dla 2 graczy. jak nie chcesz emulatorów, był jeszcze na GMClanie i CP jakiś GMowy klon Battle City, chyba Tankwars. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 wszystkie największe z NESa (SMB1, prawdziwa 2, amerykańska 2, 3), ale jest też edycja z SMW. Aha, sorry aż tak bardzo się Mariem nie interesuję :P wole megamana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 little fighter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Cortex Command. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Jazz Jackrabbit 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi