DJ Mentos Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Witam. W sumie skrypt internetowy to też pewnego rodzaju program, więc chciałbym Wam zaprezentować moje radio internetowe. Proszę o ocene wyglądu i ogólnie strony TechnoWave No i oczywiście zapraszam wszystkich na audycję z otwarcia - 19 września (sobota) Na antenie możecie usłyszeć klimaty Techno, Dance, Hands Up, Trance, House i Disco i im podobne. Tytuł: TechnoWave.fm Gatunek: www / muzyka Opis: Skrypt radia połączony z forum i shoutcast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 w takimrazie prosze sie dostosowac do szablonu, skoro to program o jaki chodzi tutaj na forum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Fajne radyjko. Można sobie posłuchać w wolnych chwilach :) Powodzenia z prowadzeniem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Sory ale jak usłyszałem pierwszą piosenkę z brzegu to chciałem uciekać ; / już kalkulator wydaje lepsze dźwięki niż tehno :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Nie znasz się Farkraj albo jesteś po prostu zazdrosny. Słucham tego radia od ponad 2h i bardzo podoba mi się muzyka. Mało, mogę powiedzieć, że jest nawet lepsza niż w innych profesjonalnych stacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Jak wy tego sluchacie? Tam nwet zadnego play niema, ani nic : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 żadnego play nie ma, ale jest taki wielki przycisk po środku ekranu, z napisem 'Słuchaj Radia' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Właśnie leci zdecydowanie nieudany techno remix Linkin Parka, a ja mam zamiar schować się pod stół. @EDIT: Kilka cytatów: -Nie zwalniamy tempa.... chwila namysłu... jedziemy ciągle.... do przodu... -Kolejna wesolutka produkcja.... chwila namysłu... nie zwalniamy tempa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Przepraszam Was, ale co publikuję jakiś mój projekt to pogarsza mi się opinia o Waszym forum. Ja nie pytam jak Wam się podoba muzyka, tylko jak Wam się podoba strona, a tych co lubią taką muzykę zapraszam do słuchania. Nikogo nie zmuszam. Więc jeśli nie podobają Ci się takie rytmy nie komentuj. Ja nie komentuje, że mi nie podobają się Twoje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Ja lubię techno, ale to coś zrobione z New Devine to po prostu szit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Wspomnij cos o GMClanie, to bedzie fajnie : ) Kurde gdzie jest Pieter : < Brukstacja byla fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Aha, i nie lubię jeszcze jak spiker wbija się w fajnym momencie kawałka. :) Pozdrowienia od gmclanu z mongolii tak w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Mozesz sie nie odzywac : < ? Pieter byl madry i mowil tylko przy zminie piosenki. Chbya ze rozmawial ze swoimi dziewczynami. Nie baw sie guzikiem sciaszania kurna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Poxipol, akurat ja tu jestem tylko koordynatorem projektu i się nie odzywam. Przekazałem już kolesiowi który gra, aby nie wcinał się w trakcie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Co do stronki to fajna, a radio nie jest najgorsze. Chociaż mogli byście zmieniać trochę rytmy przecież to nie dyskoteka i nikt nie będzie tańczył przed kompem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Co do stronki to fajna, a radio nie jest najgorsze. Chociaż mogli byście zmieniać trochę rytmy przecież to nie dyskoteka i nikt nie będzie tańczył przed kompem.Ja tańczyłem ponad 2 godziny! BOSKO! 5/5 OMGOMG!!11 a tak szczerze: CO ROBIŁ TEN EXPRESSIVO PRZED CHWILĄ? RAPOWAŁ? 7 minut słuchałem i padłem. CzeCze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Hmm. On tam przypadkiem sie znalazł :D i już więcej nie wróci ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Szkoda, że nie ma tam hardstyle. Ale ogólne wrażenie niezłe, dam 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Ja bym wolał hip-hop polsko-amerykański. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 ehh to co teraz leciało to tyci syf...:| Strona fajna :] Hard style można by dać :] I takie seanse :] w sobote hard style,w piątki disco polo(hahah) itp :D albo po godzinie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Hardstyl jest. Mam kilku prezenterów. Polecam dział Ekipa, tam jest opisane kto co gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Ok :] posłucham sobie troche radia ale 1 prośba: Nie puszczaj tego: http://dj-fabi.wrzuta.pl/audio/1ygU7JvMhhx...urn_to_techno_1 :D błagam :D Poczytajcie komenty :D EDIT: Kolo najlepszy : komentarzy 1030 plików 20 głosów 341 średnia ocen 3.47 e2: polecam djskovv.wrzuta.pl :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 ehh to co teraz leciało to tyci syf...:| Strona fajna :] Hard style można by dać :] I takie seanse :] w sobote hard style,w piątki disco polo(hahah) itp :D albo po godzinie :D Ja bym tam wolał zwykłe disco pomieszane z polskim E. już jest to otwarcie bo słucham radia od 10:30 grając w grę i nic nie słyszałem poza muzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Fajne radio, fajna muzyka lecz prowadzący nie najlepszy <_< Wręcz odechciewa mi się słuchać radia jak go słyszę.' EDIT: I zastanawia mnie czemu jak zapałzuje radio i włączę to leci od kąd zatrzymałem O_o. Czyżby nie na żywo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 19 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Egzekutor, to wynika z działania strumieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 ehh :D mam utworek hard style :D BY JA :D http://djskovv.wrzuta.pl/audio/aLbjjoRMW8C...ovv_-_hard_bass pozwalam puścić :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 a moim zdanie to offtop :< gmclan to wg mnie nie strona o radiach tylko o grach i programach Znajdź sobie jakiś nie wiem radioclan xd a jak miałbym cenić to na 3/5 bo styl wygląda jakby już gotowy tak minimalnie i strona jeszcze nie skończona xd moim zdaniem powinniście dać nie tylko techno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Pivot, tu chodzi o skrypt strony : ) Do tego offtop = offtopic. To jest topiciem, wiec nei wiem jak topic moze offtopic. EDIT: Czemu mi przestalo dzialac : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 ehh fajne radio :] Słucham i mi sie podoba...ALE: -speaker(czy jak to sie tam pisze) ma brzydki głos -nie słychać jak mówi -głupio wymawia "Jazda, Jazda!" :D ale tak to ok :] P.S: Kto to murzyn :D Było dla niego pozdro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 20 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 No tak. Niestety ale początki są trudne i nie każdy prezenter jest super. :D Polecam The Vixa Project, DJ Banny, Pixel, DJ Garsi, DJ Crystal. Oni całkiem niezłe audycje robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi