Xarfron Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 otóż sprawa wygląda tak wiem jak wrócić do poprzedniej strony (<a href="java script:history.go(-1)">), wiem jak do następnej (<a href="java script:history.go(1)">)ale ni jak nie mogę znaleźć jak wrócić do strony startowej użytkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Września 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 window.home(); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 wielki dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Września 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 pierwszy link w gooogle tak btw :) dla słów: javascript home page Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi