Exigo Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Ostatnio na kompie stacjonarnym wszelkie aplikacje, np. nawet zwykła przeglądarka - wylewa siódme poty z procesora bez powodu... Z racji tego że problem się nasilał, na chłopski rozum postanowiłem odwalić zwykły format dysku plus reinstalacja win'a (zazwyczaj pomaga). Mimo to - problem nadal pozostaje mimo faktu że komputer jest "z wierzchu" czysty... Co może być powodem tej katorgi? Wszelkie chore pomysły przywrócenia kompa do stanu "zero"(czy jak to tam nazwać) mile widziane. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Komputer + okno = Stan Zero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Odpadające kostki RAM, kurzenie się komputera, używanie coraz nowszych aplikazji na coraz starszym kompie, brak formata lub defragmentacji, wirusy... E: Programy z serii Daemon(żrą RAM)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 właśnie... próbowałeś defragmentować dysk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Zz-defragmentowałem... - Nadal muli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Rozbierz całego kompa, przeczyść wszystko, daj nową pastę termo przewodzącą , możesz też się pobawić z lodówką (wszystko do lodówki na 1 noc , mi czasem pokagało na sprzęt xd) itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 1) Wirus w boot sectorze, którego nie usuniesz zwykłym formatem / reinstalujesz Windowsa razem z wirusami 2) Siada dysk twardy Wybieraj. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Wyjmij jeszcze baterię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Tak, najlepiej niech jeszcze szmatą przeczyści procesor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Tak, najlepiej niech jeszcze szmatą przeczyści procesor... przecież to napisałem, i ktoś usunął mojego posta ;/ geniusze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi