GladiusX Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Witam... Czy ktoś byłby taki miły i mógłby pomóc mi z ta pier...... matematyką? zadanie brzmi: Zapisz za pomocą nieskracalnego ułamka zwykłego: A) jakie to części godziny: 45min 25min 1s 15s B) jakie to części kilometra: 200m 8m 125cm 1500cm I może jeszcze jedno zadanko (bo wierzcie mi mamy strasznego belfra ;-/) Zadał nam 15 zadań z matmy czyli gruba rura... Zamień ułamki dziesiętne na nieskracalne ułamki zwykłe lub na liczby mieszane... Może lepiej by było na liczby mieszane bo w ogóle się nie łapie ;-/ bardzo dziękuję z góry za pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 3/4 5/12 1/3600 1/240 1/5 1/125 1/800 1/200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Za moich czasów takie zadania robiło się samemu w domu O-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 dziś jak się nie wie, jak zrobić pracę domową, wchodzi się na GMClan i żebra o odpowiedź, bo nawet admini tak robią. lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GladiusX Opublikowano 7 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Święta racja... THX dla AntY!!! Jak jest dobrze to nie w łeb od belfra... PS. Trzeba ją będzie przykleić super-glue do krzesła jak w 5 klasie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Anty: 1500cm = 15m 1km = 1000m 15/1000(skracając przez 5)=3/200 :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Września 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 dziś jak się nie wie, jak zrobić pracę domową, wchodzi się na GMClan i żebra o odpowiedź, bo nawet admini tak robią. lol Nie. Zadania które ja daję, to zadania dla koleżanek, których nie chce mi się robić i wykorzystuję do tego was :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi