LolikZabijaka Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Cześć, jak mogę ściągnąć se ten film na kompa ? http://www.kreskoweczki.pl/kreskowka/12034...statnie-bizony/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 sprobuj sciagnik.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 na tym portalu nic nie ma, ani jednego pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Firefox + dodatek DownloadHelper i działa. (można nawet od razu skonwerterować z flv na jakieś avi czy coś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 o, dzięki zaraz zainstaluję, jeszcze jedno pytanie, czy mam wpisać link ten który dałem Wam, czy mam szukać linku bezpośrednio do filmu, bo takowego tam nie widzę. TAK JEST, ZACZĘŁO ŚCIĄGAĆ !!! DZIĘKI !!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Nie, nie wpisujesz żadnego linku, tylko gdy oglądasz film zaczynają "latać" takie kuleczki obok pasku adresu. Wtedy klikasz na nie, następnie wybierasz co chcesz pobrać, najeżdżasz na to i bierzesz "pobierz na dysk" lub "pobierz i konwerteruj" zależnie co chcesz zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 4 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 jak rozpoznać że konwerter skończył konwertować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Hm, no nie wiem, nigdy nie korzystałem z tej funkcji ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Zdajesz sobie z tego sprawe ze to jest objete licencja i sciaganie tego jest nielegalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 teoretycznie tak, ale tylko niektórzy producenci się tym przejmują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 teoretycznie łamie prawo, ale kto się nim przejmuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 nie stawiamy spacji po znaku interpunkcyjnym ! ololo a nie jest tak jak piszę? spójrz sobie na youtube'a. niektóre rzeczy kasują, niektóre nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi