fervi (Skovv) Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 siema ;] Wiem że można importować i exportować skrypty z/do pliku.Czy jest możliwe aby wczytać skrypty z pliku kodem? ;] pomogło by to bardzo w uploadowaniu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=218295 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 4 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 ehh...chodzi mi o ładowanie wszystkiego na raz: skrypty.gml: GML #define kolor draw_set_color(c_red) #define font draw_set_font(font0) i jak załadować to wszystko do gm'a? ;] nie chce żadnych zabezpieczeń ni nic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Czy w GMie jest coś takiego jak Pre-compiler directives?? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 4 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 ehh :D nie wiem co to :D ale mi chodzi tylko o to aby wczyrtać je kodem a nie import ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Gm może przecież odczytywać pliki tekstowe, więc możesz odczytać plik z kodem, dać do stringu , i wykonać go jako kod :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 5 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 ehh...np: execute_file? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 nie ma funkcji "importu" skryptu spod "kodu". Musiał byś taką funkcję napisać sam, co jest możliwe i do tego nie takie trudne. Nie mam GM, bo bym Ci napisał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 5 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 ok :] Postaram się napisać ;] Jak ktoś coś takiego ma to niech napisze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi