Makary155 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Witajcie, pilnie potrzebuję grafik 2 zamków, rozmiar 300x300 lub większe, rzut izometryczny. Najlepiej żeby były troszkę podobne do tych w załączniku. Wpis w kredkach gwarantowany, Będę niezmiernie wdzięczny za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 potrzebuję grafik 2 zamków Masz w załączniku, wytnji rozmiar 300x300 lub większe Poszerz rzut izometryczny Jak w załączniku żeby były troszkę podobne do tych w załączniku Jak troszkę przerobisz to troszkę będzie Nie chcesz pomagać - nie pisz wcale. Warn za post nic nie wnoszący do tematu. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Zamki z Heresów? No ciekawe co namalują dla ciebie;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 2 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Jakbym mógł tak po prostu wyciąć i wstawić to by tego tematu nie było. W grze którą robie nie może być ani jednego obrazka do którego nie mam praw autorskich, a moje zdolności rysownicze są blisko wartości NULL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Jakbym mógł tak po prostu wyciąć i wstawić to by tego tematu nie było. W grze którą robie nie może być ani jednego obrazka do którego nie mam praw autorskich, a moje zdolności rysownicze są blisko wartości NULL. Wybacz że zrobię małego oftopa ale jaki jest sens z całkowicie "własną" grafiką jeśli takie rzeczy jak dźwięki czy muzyka raczej nie będzie twoja ? trochę mija się to z celem A żeby oftopa nie było to o ile się nie mylę te sprity są za free nawet dla komercjalnych produkcji http://reinerstileset.4players.de/buildingsE.html Są tam jakieś zamki itp. przeskaluj do potrzebnej ci wielkości i gotowe ale czy są za free w 100% nie wiem :) mogę się mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Może jutro będę miał czas to coś porobię, niedługo w galerii dam próbkę moich umiejętności, to pomyśl, czy jesteś zainteresowany, bo nie będzie mi się chciało męczyć na próżno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Oczywiście że jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Kolejne 4 zamki w drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Zmieńkolor i kształt tego z przodu i tyłu dachu, bo wygląda jakby był wycięty z kartonu, szary byłby dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Kolejne 4 zamki w drodze Tak mnie coś naszło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Ładne w jakim edytorze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Ładne w jakim edytorze ? w programie do 3D, Blenderze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 5 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Naprawde niezłe, ale to bardziej wygląda jak dworek, a nie jak twierdza. Mimo to dziękuję za odpowiedzi (obrazki wykorzystam w innej produkcji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 5 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 A spróbuj namalować taki zamek jak w pierwszym poście w załączniku (loch) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 To naszkicuj jak mają one wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 5 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 W załączniku w pierwszym poście są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Najlepiej żeby były troszkę podobne do tych w załączniku Nudziło mi się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Plastikowe takie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Plastikowe takie :/ Bo go nie o teksturowałem masz tak na szybko specjalnie dla ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Aby nir tworzyć nowego tematu xafron daj tuty do tego blendera prosze Edit: jakim językiem pisze się w blenderze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 OWNED !!! AHAHAHAHHAHAHHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Jaki owned? Można wyprogramować grafikę w języku Povray i zaimportować do Blendera, a zresztą, w Blenderze można zaprogramować gry/prezentacje 3D przy użyciu Pythona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Aby nir tworzyć nowego tematu xafron daj tuty do tego blendera prosze Masz właśnie sam czytam, mogłeś mi na pw wiadomość wysłać. http://en.wikibooks.org/wiki/Blender_3D:_Noob_to_Pro http://www.blender.org/education-help/tuto...etting-started/ Jest tego cała masa w necie nawet na you tube możesz znaleźć parę wideo tutków wystarczy poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi