BBB Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Skoro niedochodzą do ciebie maile, to napiszę tutaj. Kiedy do licha przestaniesz bawić się w kotka i myszkę i zrobisz ten cholerny parser rss? Nie wiem czy zauważyłeś ale już czekam 4. tydzień, nie wspominając już o tym ile już wysłałem maili. Jak nie masz czasu to oddawaj kasę, będą inni chętni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Nie sądzisz, że powinieneś napisać to w Vallhalli? Ten dział służy to pytań o HTML, PHP, JS i innych, a nie do porozumiewania się między użytkownikami. Nawet, jeżeli sprawa dotyczy tego, co dział powinieneś raczej wysłać PM a nie pisać tutaj. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BBB Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jak mam się kontaktować prywatnie jak nie odpowiada, a prośby o zwrócenie pieniędzy nic nie dają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Nobody nie wydziwiaj, jak inaczej się nie da skontaktować to raczej nie ma wyboru, ale spytaj się może jacyś użytkownicy osobiście go znają i mają jego numer kom, czy inny kontakt. Ale IMO on się z tobą już nie skontaktuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Napisałem do niego. Powiedział że zapomniał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Kurna, nie ma to jak wziąć kasę i "zapomnieć" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Dlatego nie powinno się płacić z góry -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 To wtedy by mogło się trafić jak mi. Wykonałem robotę, po czym koleś się rozmyślił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zaliczki rozwiązują wszystko :D Ew. spisanie umowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Kofel, płać alimenty skurczybyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Kofel już chyba nie wróci :P Biedaczku, może cię to czegoś nauczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Biedaczku, ciekawe jakbyś znalazł się w takiej sytuacji i ktoś wyskoczył do ciebie z takim tekstem biedaczku internetowy kozaczku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BBB Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 No w końcu skrypt został zrobiony. Biedaczku, ciekawe jakbyś znalazł się w takiej sytuacji i ktoś wyskoczył do ciebie z takim tekstem biedaczku internetowy kozaczku. Nigdy się w takiej sytuacji nie znalazłem, bo jak coś obiecuję to dotrzymuję słowa paciorku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 On mówił do Grabarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BBB Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 W takim razie bardzo przepraszam ^_^ W sumie wątek można usunąć, skoro problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi