Golden-Maciej Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 mam pytanie (niestety bardzo amatorskie:( ) Prosił bym o pomoc , bo chciał bym zrobić grę MMO ale nie wiem jak :(. Chodzi mi o DLL , toturiale , host itd. proszę o pomoc z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Na forum / stronie jest tego pełno. Podpowiem: 39dll to słowo - klucz w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Dla leniwych oraz tych, co w przyszłości będą przeszukiwać forum https://gmclan.org/index.php?czytajart=66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Wielkie THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 ja znam dobry przyklad nazywa sie: gmMMorpg *gotowy eQ *chat *tworzenia konta, postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden-Maciej Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Podasz link do niego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi