Cekol Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Mam problem z Granatem w mouej platformówce bo bym chciał aby od podłogi się odbijał alle słabo i od ścian aby zmieniał kierunek na odwrotny :blink: ale ściana i sufit to tensam obiect jakiego skryptu mam urzyć do twego granata aby był realistyczny ?? pomuszcie mi !! :( Lion: a warna za ortografię nie chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Hej, nie wiem oco ci dokładnie chodzi, zagraj w gre moją & kluska & krzycha1111 gre o nazwie black soldier, tam jest rzucanie granatu. Powiedz mi czy o takie coś ci chodzi- If tak to ja ci podam kod a nawet zrobie przykład :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 fainie dzięki ale czy jeszcze byś mógł mi podać link do tego black soldier bo szukałem wy wyszukiwarce forum i nieznalazłem :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Temat się nazywa Black Solider ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 No fainie znalazłem temat i link ale mi on niedziała i sie wyświetla error:404 podana strona nieistnieje :sp_ike: czy ktoś by mógł mi podać link docelowy tej gry ?? :sp_ike: :sp_ike: :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Tak , temat(topic) nazywa się Black Solider ale to tylko dlatego że ta gra(game) powstała jeszcze przed słynnymi(famous) lekcjami angielskiego wg.Bigsharka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Noto gdzie można ściągnąć Black Solider ?????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Ech... zamiast szukać tej gry bigsharka, możesz ściągnąć GMPhysic (jeśli masz zarejestrowanego GMa), i tam powinno być rzucanie przedmiotami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Niewystarczy grawitacja i żeby obiekt granatu miał action bounce against object ze ścianą? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Masz: https://gmclan.org/up152_11_gumowa_pileczka.html Symulator gumowej piłeczki xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi