szpaq99 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Czy jak go zainstaluje to będą mi działać programy te co dziłają na xp np. mmf 2 , game maker , aimp , mozilla , itp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Tak, jednakże co starsze i gorzej napisane aplikacje mogą wymagać do poprawnego działania uruchomienia w trybie adminitratora i/lub kompatybilności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 E, ale powoli jaki masz sprzęt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 @Crack: Już mu przecież odpowiedziałem. Sprzęt nie ma tutaj nic do rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Win 7 jest bardzo zbliżony do visty z zaplecza, chociaż interfacem cię strasznie róźnią, gm6 ci nie pójdzie, tak samo jak na viscie, choćby nie wiem jakbyś kombinował, chwile, zadziałałby jakbyś miał na siódemce odpaloną maszynę wirtualną, gdzie emulowałbyś XP, ale to dużo roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Ale po co ma kombinować z GM6 skoro GM7 chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Ponieważ niektórzy nie potrafią nielegalnie korzystać z GM7, a z GM6 tak, więc wolą używać tamtej wersji... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Ponieważ niektórzy nie potrafią nielegalnie korzystać z GM7, a z GM6 tak, więc wolą używać tamtej wersji... nie każdy - weź pod uwagę ograniczoną liczbę aktywacji GM7. ja już nie mogę go używać (a używałem - niektóre moje demka były robione w GM7, np. Super Mario Bratarsi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Jak ktoś nie umie, to musi z GM6 korzystać. Ja mam GM7 zarejestrowane, mimo ze limit aktywacji zmarnowałem. Wystarczy umieć szukać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 z cracków korzystać nie będę, kombinować mi się nie chce, zostanę przy GM6 i C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 jak to gm6 nie chodzi na viście, toż mam na dysku i mi działa (: ( sevenie :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 GMTracker, że tak zapytam,co ty pieprzysz :o ? Widziałem wiele starych jak świat programów, i jeszcze żaden mi na Sevenie nie nie-poszedł. I stawiam pół ręki, że GM6 też chodzi :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Na Viście też działa jak ma witaminki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 jakie witaminki? oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 jakie witaminki? oO aktualizacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 I stawiam pół ręki, że GM6 też chodzi :| I już kur** nie miał byś pół ręki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Mi tam chodzi Gm6 i stare pogramy. A pozatym wszystko śmiga jak szalone bardzo fajny system P: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 szpak, sciagales jakies dodatki aby to sie tobie uruchomilo? Ja gdy odpalam jakas gierke to mam albo BSODa albo po prostu sie robi proces i dópa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Temat kompatybilnosci W7 ze starszymi aplikacjami chyba sie wyczerpal. A skoro nazwa tematu nie precyzuje czego on dotyczy, to moze tak: Czy ktorys z szczesliwych posiadaczy takiej czy innej wersji "Windows 7tm" ma/mial problem z poprawnym funkcjonowaniem karty dzwiekowej (w moim wypadku Sound Blaster Audigy LS) przy obecnosci (lub nie) zintegrowanej na plycie glownej, karty dzwiekowej (WYŁĄCZONEJ w biosie)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Ja sie pieprzylem z moim nForce 2 wbudowanym w plytke. Instalowalem poprawne sterowniki, to niby wszystko gralo przez 4 minuty, a potem zaczelo sie srac, i nic nie odtwarzalo, kompletnie. I to nie w sposob niby leci muzyczka a ja nic nie slysze, lecz muzyczka nie chce leciec kompletnie. Wkurzylem sie i zainstalowalem sterowniki AC'97. Smiga : O Moge wziasc sound blastera ze starego kompa, i sprobowac, ale mi sie nie chce : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Heja ! Jaki jest najlepszy odtwarzacz mzyki do tego systemu, gdyż aimp się długo włącza, ale za to winamp śmiga nienajgorzej \, ale czy jest jakiś lepszy ? szpak, sciagales jakies dodatki aby to sie tobie uruchomilo? Ja gdy odpalam jakas gierke to mam albo BSODa albo po prostu sie robi proces i dópa. Nie żadnych dodatków, czasami wywala messedże z napisem że aplikacja może byc zastara na ten system, ale i tak działa P: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 to masz chyba jakas full wersje. Bo 7100 sie sypie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi