Nikas Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 fajnal werszyn of zamek czeci level i przyrzekam, że z następnym demkiem nie będzie faila, zadziała wszystkim i będziecie zadowoleni :) po prostu nawet nie wiedziałem o tym bugu, gdyż mi nigdy nie wyskoczył ;/ ale obiecuję ! lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Nie działa obrazek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 omg, właśnie straciłem wszystkie screeny bo jest nowy serwer na imagic.pl .____. http://www.gamedev.pl/screens.php?x=view&id=5493 patrzcie tu lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 jako, że demko i trailer gry są coraz bliżej, chciałbym zamieścić opis pierwszego etapu 1 lvl - wesoły las, małe, słodkie potworki umierają pod gradem naszych magicznych kuleczek?, a my wesoło sobie biegamy 2 lvl - nieco trudniejsza część lasku, w której znajdujmy wejście do tajemniczego zamku 3 lvl - zamek, pełen niebezpiecznych rycerzy, pułapek i innych nietoperzy - w dodatku znajdujemy w nim tajne laboratorium (z początku nazistów, ale może ktoś miałby wąty o umieszczanie ich w grze, więc jakichś innych typków w podobie do nazioli) 4 lvl - w owym laboratorium była super krowa, na której lecimy w kosmos walczyć z ufo (strzelamy do nich z rakietnicy przyczepionej do kopyta[?]) 5 lvl - w kosmosie lądujemy na dziwnej planecie, chcemy się z niej wydostać i w tym celu chcemy użyć teleportera ( tak, po prostu wiemy, że jest on na danej planecie i kropka) 6 lvl (boss) - gdy dochodzimy do owego teleportera, żeby nie było tak łatwo zostaje on zjedzony rzez wielką glizdę która wyskakuje z ziemi, musimy ją oczywiście zabić (jeszcze nie myślałem jak, ale na pewno nie zwykłym strzelaniem) trailer ukaże się już niedługo i oby mi się udało z tym bossem, bo jest raczej trudny do zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Zapowiada się ciekawie. Czekam. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 wczesna wersja kosmosu, nieskończone tilesety (których jeszcze kilka zrobię) oraz tło robione 10 sekund w paincie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 tilesety (których jeszcze kilka zrobię) oraz tło robione 10 sekund w paincie Musiałeś więcej niż 5 minut się pomęczyć chyba :P. No i Ci to wyszło :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Ładny. Ale pustawy. Jak tło zrobisz ciekawsze to będzie ok. Jakieś pojedyncze budowle nowoczesne gdzieś w oddali, planetki. Jak urozmaicisz to będzie miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Co jak co, ale kosmos wygląda genialnie. Możesz też leciutko porozmywać te gwiazdy w tle i dopasować je do 2xzoom stylu rysowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 no to mam dla Was prezencik :) zamieszczam najnowszy gameplay z gry, przedstawia level "Platinium City" a co to oznacza? że jeszcze jeden level i boss dzieli Was od demka :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Ładnie to wygląda, już bym sobie zagrał. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 to już chyba nie pozostaje nic innego, jak czekać na demko. W końcu od jakiegoś czasu pojawi się na GMClanie gierka, w którą będzie można pograć dłużej, niż 10 minut :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 No miałeś rację. Latające pojazdy w tle dodają klimatu. Chociaż proponowałbym zrobić jeszcze ich mniejsze wersje by latały również bardziej w oddali. Teraz jest ich zbyt dużo natłoczone na jednej warstwie. Ładniej by było jakby część latała gdzieś bardziej w tle :) Poza tym uważam, że bilbord "Welcome to Platinum City" powinien być znacznie większy i czadersko świecić :D Tak poza tym to jeszcze dodam, że nie spodziewałem się, że wygląda to wszystko aż tak dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Jestem w szoku. Nic dodać nic ująć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Czuje, że to będzie kandydat do gry roku 2010 :) Czekam z niecierpliwością na demko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Może gameplay wygląda średnio, ale jestem zachwycony (!) poziomem dopracowania tej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 jutro wgrywam HD chyba, ze chodziło Ci o gameplay jako grę, nie filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Jeśli dostrzegasz różnice między HD a zwykłym to szacunek! A gra jest boska!!!!! Wnerwia minie trochę ta muzyka... Jak tego nie skończysz to powieszę się na rolce papieru toaletowego!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Wygląda bardzo fajnie i widac że grafika jest dopracowana i do siebie pasuje. To moze byc ciekawa gierka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Ładnie wygląda i się prezentuje. Tylko radziłbym zmienić prędkość tych taśmociągów , bo są za szybkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Nie są za szybkie I weź mi to rób szybciej, bo teraz to mam jak kiedyś na Almorę czekałem. Takie gry uwielbiam, a to co już na filmiku prezentuje jest boskie! FASTAH MY MASTAH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 No, no. Jestem pod wrażeniem :D. To będzie jedna z najlepszych gier, jakie zrobiono na GMClanie :). Oceniłem gameplay na 5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 CZE z racji tego, iż odzyskałem już laptopa, to mogę zabrać się do roboty a zostały mi już same poprawki kosmetyczne, jednak mam dylemat pytałem się już was kiedyś jak ma wyglądać zamek daje tu najnowszego screena z porównaniem, wypowiedzcie się btw. w wersji z cieniem z silnika psichixa jest jakiś bug, bo gra nagle zwalnia ostro i znów przyśpiesza co jest irytujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 ja bym brał to z lewej, tylko rozjaśnić tą ciemność trochę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Duże rozjaśnienie, ale jednak, żeby cienie były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Bez cieni, one nie pasują do tej grafy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Tak, bez cieni zdecydowanie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jakieś nowe wieści ? Dawno nic nie dawałeś może demko? Sorka za odswieżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi