Nx Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Witam. Mam do Waś pytanie, znacie jakieś fajne gry na NDS ? Bo akurat mam emulator NDS na PSP i chcę przetestować jakąś "fajną" grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 emulator NDS na PSP Lololol ahaha. Jak myślisz, ile gier ci zadziała tak, jak powinno? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 A co z touchpadem? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 chcę przetestować jakąś "fajną" grę. "fajną"I see what you did there. Ić graj w Monster Huntera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Bo akurat mam emulator NDS na PSP i chcę przetestować jakąś "fajną" grę. Który osiąga max 1 klatkę na sekundę i nie obsługuje touchscreena? a nie lepiej zaopatrzyć się w jakieś homebrew lub emulatory starszych systemów? btw. Nitendo DS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Emulator DS-a na PSP = ######sta rozdzielczość. lolol! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 @UP LOL on tak nie wygląda. Wpisz na yt to zobaczysz -.- A pozatym JA TYLKO PROSZĘ O JAKIEŚ TYTUŁY a nie o *****, następnym razem to polecą raporty jak będzie offtop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 A pozatym JA TYLKO PROSZĘ O JAKIEŚ TYTUŁY a nie o *****, następnym razem to polecą raporty jak będzie offtop Gangsta nigga yo Po za tym, Monster Hunter zamiast NDS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 @UP Monster Hunter właśnie ściągam, a ten emulator to tylko chciałem go przetestować i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 a ten emulator to tylko chciałem go przetestować i tyle to sobie jakieś homebrew na DSa ściągnij. http://dl.qj.net Monster Hunter właśnie ściągam kup se. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Spróbuj zagrać na PSP w Project Rub :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 to sobie jakieś homebrew na DSa ściągnij. http://dl.qj.net kup se. Nie chce i nie mam ochoty wydawać kase :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 CZyli propagujesz piractwo , raportnelem Cie wlasnie . Imo znajdz jaka gre ktora nie korzysta z mozliwosci touchscreena ,cos sie napewno znajdzie :) ... Trackmania jest dobra . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 O japiernicze ciekawe czy ty jesteś w 100% że tak powiem "legalny" -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 To po co ci konsola? Myślałem, że tutejsze forum nie promuje piractwa -_- :hammer: :chris: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 O japier****** ciekawe czy ty jesteś w 100% że tak powiem "legalny" -.- nawet jeśli nie jest, to nie jest na tyle głupi, by tym szpanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Może ktoś nie jest w 100% legalny ale może jedni chcą być legalni, starają się nawet jak kasy nie starczy, a takie "Co ja będę marnował pieniądze na gry" mnie roz****ala. "Co ja będę marnował pieniądze na chleb jak mogę ukraść" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 jakąś "fajną" grę. "Fajną" w cudzysłowie - co to znaczy? Pewnie, że gołe baby mają być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 A moje psp ma spierniczony czytnik UMD i nawet serwis sony nie chciał naprawić, to jedyny dostęp do gier mam dzięki internetowi. Sami mnie pozbawili legalnego dostępu do gier. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Sami mnie pozbawili legalnego dostępu do gier.To nie tak, że ktoś ci odłączył kroplówkę, lol. Ale starczy, bo będzie następny temat do Kosza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Można by powiedzieć, że masz teraz prawie tak, jakbyś miał PSP Go :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi