Mosiek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Witam mam problem z moim GMem kupiłem klucz aktywowałem go i pracowałem na nim do czasu gdy ściągnąłem wirusa z którym mój anti-virus sobie nie poradził zrobiłem więc format dysku zainstalowałem GMa wpisałem klucz wszystko niby poszło dobrze dałem Finish i niby już jest aktywowane zrestartowałem GMa a tu wersja Lite Activation Failed The Activation Code has already been used in a successful activation or purchase. It can not be used again. Please e-mail support@softwrap.com Co mam zrobić co do nich napisać i czy mógłby mi ktoś w napisaniu pomóc ponieważ z moim angielskim nie jest za dobrze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Klucz do GM 7 mozna uzyc tylko 3 razy. Masz pecha. Trza bylo nie sciagac wirusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ale to był użyty jako 2 raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Widac kolega czy ktos podkradl ci klucz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ja mu kupiłem ten klucz ze dwa dni temu, więc raczej wątpię, by ktoś go używał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Ale w bledzie jest ladnie wytlumaczone, ze klucz nie moze juz zostac uzyty. Gnysek, nie podkradles czasem : P? Sprobuj wyslac emaila. Ale cos nie wierze aby odpisali. Jesli chcesz pomocy z angielskim. Pisz! Jesli nie chcesz pomocy z angielskim. Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Mam swój, raz używany klucz :) Może został użyty zbyt wcześnie, albo jednak 3 razy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Nie wiem użyłem go teraz drugi raz chociaż może nacisnąłem wcześniej (za pierwszym razem) jak mi kompa zwolniło to nacisnąłem z niecierpliwości drugi czy trzeci raz ale czy jest to możliwe, że to przez to? Jak tak to jak można odzyskać kod? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Kodu nie mozna odzyskac. Dakie dupy z Yoyogamersow. Ale jak to wczesniej powiedziano. Kupiles, mozesz z czystym sumieniem wziasc cracka. PS Jesli wedlog kogos zlamalem regulamin niech poczyta posty Platyny. On jest redaktorem, wiec co mozna jemu, mozna i mnie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 No to świetnie... xd straciłem pieniądze wydawało mi się że można jakoś to odzyskać no to trudno się mówi pracuje się dalej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Wysyłasz mejla do Softrwrapa i wszystko powinno załatwić. Poza tym, jak wyjdzie GM8 to system aktywacji będzie zmieniony i ten klucz będzie działał z GM8 bez problemu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Aha no to napiszę a jak nie to poczekam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 spróbuj przeinstalować jeszcze raz a jak nie to taki e-mail jak ci napisze że za dużo razy aktywowałeś: Hi, I have problem as I want to activate gamemaker again. My details are License Holder ******** Purchase Ref ******** And I can't as it says: The Activation Code has already been used in a successful activation or purchase. It can not be used again. Please e-mail support@softwrap.com Please do something with it. Ja już aktywuje z 10 raz bo mam restart kompa co 3 miesiące I już któryś raz do nich takiego e-maila piszę i zawsze na następny dzień jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiek Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ok, dzięki :) już chyba nie będzie potrzebny ten temat mogę zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi