Game Maker Fan Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Tytuł: RoboVision V 1.0 Gatunek: Platformowa Opis: W grze RoboVision kierujemy nowoczesnym robotem. Musimy zbierać punkty i przchodzić poszczególne lvle. Musimy również uważać na inne roboty, których celem jest zniszczenie nas. Ta gra jest moją 1 grą opublikowaną i wykończoną. Wcześniej tylko ćwiczyłem kody. Z czasem pojawiać się będą aktualizacje z nowymi misjami itp. Narazie aktualna wersja to v 1.0. W archiwum gry znajduje się opisówka. UWAGA! W niektórych momentach gry skacząc po platformach musimy się "wybić" - to znaczy będąc na krawędzi platformy mieć ciągle wciśnięty klawisz skoku. Download: DOWNLOAD Rozmiar pliku: 1.67 MB Autorzy: Programowanie: Game Maker Fan. Cienie i światła w 2 misji w zamku, powstały na podstawie przykładu KonradGM. Serdecznie dziękuje. Fabuła: Game Maker Fan Grafika: Game Maker Fan Muzyka: Internet Screeny: Wkrótce wersja v 1.1!! Niektóre nowości: - Możliwość wyświetlenia Highscore w menu - Możliwość wyczysczenia Highscore w menu - Lepsza animacja obracania się obiektów - Nowy etap gry: Forest - Nowi Wrogowie i przedmioty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 fajne to wciągłem się,potem pogram dalej :sleep1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Ze screenów ładna, jak na pierwszą grę to wyczyn :) Mały minus że nie działa na viście. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Game Maker Fan Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Pierwsza opublikowana ;]. Głownie to ćwiczenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Przeszedłem ;D! Dam 4 bo mi się spodobała =P E: W dużo gier na GMC nie grałem, ale tylko w kilka gierek grałem więcej niż 1min. Ta znajduje się wśród nich =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broccatee Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Denne to i krótkie, a muza... nie lubie takich klimatów :rolleyes: Dwójeczka :lol: edit: żal, dałeś sobie piątke :lol2: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Game Maker Fan Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Nie dałem :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 żal, dałeś sobie piątke Nie, ja mu dałem czwóreczkę ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Gra ma przyszłość i jest ciekawa. Nie działa niestety na Viście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broccatee Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Nie dałem :huh: W takim razie sory, mój błąd......... wybacz, wybaczysz? :crying: Nie, ja mu dałem czwóreczkę ^_^ Szkoda gadać :sleep1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peenie Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 ze screenów wygląda fajnie (lubie taki ala mario), jednak przydała by się łatka z wsparciem dla Visty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Dla wszystkich którzy mają viste ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 fajna gier ponieważ jest dużo animacji , fajna grafa i wiele innych rzeczy ale mi do gurtu nie przypadła ale dam 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 A moim zdaniem taka sobie. Postać drętwa. max. 3/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 szkoda, że mi nie działa :/ może sprawdzę później na złomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Fajna gra 4/5. Zaskoczyła mnie liczba animacji. Ale gdy wchodze w ten temat to zawsze wyskakuje mi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Mi też teraz to pokazało (mam także Avasta)... Co do gry to nawet fajna jak na pierwszy raz, ale parę graficzek nie jest twoich :jezor:, jak na razie, 3/5 :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 też mi wyskakuje komunikat o wirusie :/ przetestowałem na złomie,gra może być (jak na pierwszą nie jest źle) popraw trochę fizykę, wrogów jakichś ciekawszych zrób ogólnie 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi