Markuz Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam, da się zrobić jakoś aby obramowanie miało 2 kolory? tzn. z zewnątrz jeden i wewnątrz jeden? Czy musze robić 2 oddzielne divy? hmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 xd? Ale co za różnica, czy będą 2 czy 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Niestety, trzeba dwa osobne DIVy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Jak wstawiasz w DIV obrazek, to da się na jednym :) (border + background + padding: 1px;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 xd? Ale co za różnica, czy będą 2 czy 1. Optymalizacja :D Jak wstawiasz w DIV obrazek, to da się na jednym smile.gif (border + background + padding: 1px;) Tak też zrobiłem heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Nie rozśmieszaj mnie, że takie rzeczy chcesz optymalizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Dwa divy w lewo czy w prawo... zobacz sobie źródło forum i porównaj czy masz tyle kodu :) (3500 linii w tym temacie obecnie - niecałe 20KB) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Nie no z tą optymalizacja to był żart, po prostu łatwiej by mi było używać 1 niż 2, ale i tak ten div dodatkowy mi się przydał heh :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi