Cora Wind Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ty tak na serio? :o Ni ma chyba takiego czegoś :D Grafikiem - ale tylko dlatego że to dość lubię i to zawód przyszłości. Albo Manga'ką :D BussinesMan ;] Ogólnie wszystko na czym da się kase zgarnąć :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 no joj wiadomo że bym nie założył parti komunistycznej bo nikt by niechciał dołączyć :( a tak wogóle to chciałem pracowac w CD-Action ale stwierdziłem ze lepiej być realistą.. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Może coś podobnego, np. w lokalnym brukowcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Webmajstrem albo programistą ;D Narazie programuje pod Windows Mobile 2005/6 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 ja nauczyciel informatyki (wtedy bym dostawał kasę i w czasie pracy bym sobie pisał programiki i robił stronki :), bo dzieciaki lubią róbta co chceta i internet ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 W gimnazjum nasz informatyk szedł sobie zawsze do swojej kanciapy, a my cięliśmy w MoH:AA po lanie. I jeszcze mu za to płacili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 To ja mialem dziwnego nauczyciela. Uczyl mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Panie, inna kultura. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Moja nauczycielka to uczyła nas w logo komeniusz <rotfl> :( A ja i tak robilem co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ja nie musiałem na informatykę chodzić i tak bym miał 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Moja nauczycielka to uczyła nas w logo komeniusz <rotfl> :( A ja i tak robilem co innego. To źle że robiłeś co innego, bo przy logo byś się nauczył logiki matematycznej troche... no i programować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 W gim nie uczą programowania tylko power pointy, exele, wordy i my mieliśmy bonusowego htmla na koniec roku i i tak tylko zaczęliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Przecież sam skończyłem włąśnie gimnazjum to wiem, btw. chciałbym aby w szkole u mnie uczyli Logo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Logo było beznadziejne, ale uczyło za to logicznego myślenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Logo jest cudowne! Dzięki Logo dostałem się do świetnego liceum do którego normalnie bym się w życiu nie dostał. :D Ale w szkole mnie nie uczyli niestety. Sam musiałem się go dokształcać. Zawsze na informatyce miałem godzinę wychowawczą w gimnazjum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Logo rox. Pamietam ze ja knei bylo nic do roboty w domu, to pralem podrecznik i robilem lekcje w przod : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Logo jest cudowne! Dzięki Logo dostałem się do świetnego liceum do którego normalnie bym się w życiu nie dostał. Ja się cieszę, że do tego celu mi wystarczyła znajomość języka angielskiego :P . Wszelkie konkursy z Logo zawsze omijałem szerokim łukiem, mimo, że chciano mnie zawsze ze szkoły na to wysłać nie wiem czemu ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 tak naprawdę są 2 powody żeby zostać nauczycielem pierwszy to lipiec a drugi to sierpień :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 I co w tym ciekawego? Przecież to normlany urlop, tyle że statyczny, w normalnej robocie też masz 2 miesiące urlopu i w dodatku sobie wybierasz kiedy chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 pralem podrecznik W Vizirze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 @Up No przecierz Bonux lepszy : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 NAPRAWDE DZIALA : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Vanish zaufaj różowej sile ZAPOMNIJ O PLAMACH !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 To jest temat "Kim chcesz zostać w przyszłości" Po waszych postach wnioskuje, że chcecie zostać proszkiem do prania. Nie wnikam :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 @Up No a jak ty myślałeś, w końcu trzeba w czymś prać ubrania : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Weźcie się uspokójcie, poziom jaki prezentujecie jest żałosny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 @Up Nawzajem Dobra koniec offtopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ja zostanę kucharzem i opublikuje iście pikantny gorący kubek. Szczypta benzynki i na wolnym ogniu i takie tam. A tak na serio to nie wiem, ale może nauczycielem informatyki, albo anglika w promarze albo lekarzem internistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Wszyscy mówimy, że będziemy mieli prace związaną z kompem a tak na prawdę będziemy jakimiś kasjerami xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 @Up No ty na 100% będziesz. Ja to Antyterrorystą :D URATUJE Ranmusa przed Gnyskiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi