RaV Royal Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Tytuł: Moon Lander (nazwa robocza) Gatunek: Moon Lander(?) Opis: Jesteś pilotem amerykańskiego wahadłowca. Dotarłeś na Księżyc. Twoim celem jest pokonanie przestrzeni kosmicznej z punktu A do punktu B, czyli ominięcie wszelakich przeszkód, takich jak skały kosmiczne, Undefinded Flying Objects, Aliensy, czy lasery. Planuję dodać kilka innych utrudnień, stworzyć wiele ciekawych map, zrobić 2 poziomy trudności (łatwy, trudny), poprawić grafikę i wyeliminować jak najwięcej błedów. Dodam jeszcze, że obecnie projekt jest w fazie tworzenia. Acha, grafika jest tylko PRZEJŚCIOWA i jeżeli coś z tego pomysłu wyjdzie, to NA PEWNO ulegnie całkowitej zmianie. Co jest zrobione: -- sterowanie wahadłowcem -- przeszkody, zamieszczone na screenach, czyt. laser, obcy, UFO, skały kosmiczne -- lądowanie Autorzy: Programowanie: RaV Royal Fabuła: RaV Royal Grafika: RaV Royal, Charas Project, Google Grafika Muzyka: -------------- Screeny: Na koniec jeszcze prośba. Jeżeli możecie, to podsuwajcie mi jakieś pomysły co do "wymyślnych pułapek", czy nowych opcji... Pozdrawiam, RaV Royal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ładnie się zapowiada ale grafika chyba jest do wymiany. Nie chodzi mi tu o kształty grafik lecz o pikselowanie. Z oceną wstrzymam się do momentu kiedy dodasz więcej rzeczy bo nie chcę żeby to była trójka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 moze plamy promieniowania pojawiajace sie w roznych miejscach ktore po chwili znikaja.... albo mini czarne dziury ktore bylyby portalami do innej czesci mapy:P. Btw . W tle powinna byc ziemia a nie ksiezyc ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zbyt różniące się style grafiki. Wymien statek i te rakiety(?) i będzie ok, to podpasuje pod retro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Mi się podoba księżyc i ta bariera laserowa, ale to UFO na górze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 no ale jakis jest sens w widzeniu ksiezyca z dystansu kiedy na nim ladujesz...to nie ma zadnego sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Aliensy Wrrrr... Aliens albo Alieny. Nie ma czegoś takiego jak "Aliensy" Co do gry to już widziałem coś podobnego. W każdym razie zainwestowałbym na Twoim miejscu w lepszą grafikę "statku". I dlaczego wygląda on jak rakieta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 W każdym razie zainwestowałbym na Twoim miejscu w lepszą grafikę "statku". I dlaczego wygląda on jak rakieta? Acha, grafika jest tylko PRZEJŚCIOWA i jeżeli coś z tego pomysłu wyjdzie, to NA PEWNO ulegnie całkowitej zmianie Czytanie nie boli Pozatym : http://www.modele.oh.pl/i/p/8462.jpg Wrrrr... Aliens albo Alieny. Nie ma czegoś takiego jak "Aliensy" Poprawna forma to "Obcy"/"Kosmici" bo nie ma czegos takiego jak "Alieny" , poszukaj w slowniku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Jeżeli już używać polskiej liczby mnogiej angielskiego słowa to można użyć alieny -_- I co z tego, że pokazujesz mi prom razem z rakietą. To, że jest zwrócony w górę nie znaczy, że zawsze ma taki być. W grze powinien być widziany od boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 W grze powinien byc zwrocony jak autor tego sobie zyczy ,a nie jak Ci sie podoba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi