PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Temat przeniesiony do "Gotowe gry i programy" na prośbę autora. Platyna Tytuł: WarSim Gatunek:No-Player Opis: Fabuly zbytnio nie ma. Jest to po prostu gierka no-player, Chyba ze macie tyle skilla aby przejsc przez pole minowe nie ginac, zabic goscia i utrzymac sie w ukryciu strzelajac do wrogow. Wtedy mozesz nonstop grac gosciem z pistoletem : D Download: http://www.gmclan.org/up2845_4_7fb6962d4c.html Rozmiar pliku: rozmiar pliku w KB, MB etc. Autorzy: Programowanie: Poxi, conapococonacoponanacopo, PsiksPsiks, Sapanjtache Fabuła: - Grafika: Pol, cococoponaconapococopoponacopo Muzyka: - Screeny: PS Na starcie nie ruszajcie sie, i posluchajcie ptaszkow : 3 Jestem dumny z tego efektu. Te drzewka i ptaszki tak koją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 yyy. czemu użyłeś tych gości do gry co mi ich robiłeś xD ?? Myślę sobie od razu, kurde skąd ja to znam :P Po za tym dosyć ciekawe tylko szkoda, że nie ma fabuły żadnej. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 No wow,bardzo fajne ładna grafika,daje 5 za całość XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 na koniec mogłeś dać atomówkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Nawet,nawet co tu dużo mówić, a po co to w ogóle ? Robisz jakąś grę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 a po co to w ogóle ? Robisz jakąś grę ? chłopie, to jest gra :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 @PsichiX - Kurna, za dobrze czytasz w myslach : ( Wkladajac gre, wpadl mi do glowy pomysl z Atomowka. Jednak to znowu grafika, efekty... blee... Chyba ze tyty mi jakas fajna zrobisz : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Świetna gra, dodałbym. ^^ Przy wybuchu bomby na ziemi powinien się roznieść dym, a tu jest tylko wybuch z programu i lej. Ale reszta niczego sobie, dźwięki ptaszków fajne i ten chaos genialny. LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Poxi, kratery masz z xedi nukaboom - cały ten przykład jest o atomówce :0 fizyke z silnika możesz sobie darować jak chcesz ale grafika i all gotowe i zacnie wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Wiem ze dym ma byc, i dlatego tez mnie troszku korcilo aby zlapac za dekomplikator, gdyz strasznie mi sie twoj dym podobal. Ale juz go zdazylem gdzies schowac : O wiec sie ciesz. I tak wlasnie se wymyslilem jak takowy zrobic : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 chłopie, to jest gra :0 Jeżeli to jest gra to daje 0/5 -brak menu -brak fabuły Dziękuje za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Tomek nie jesteś fajny <_< . Tak mi się wydaje, że to jest prezentacja możliwości gry więc po gó... menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Jeżeli to jest gra to daje 0/5 -brak menu -brak fabuły Jeżeli Ty uważasz się za znawcę gier to osobiście powieszę Cie za jaja :) ta gra jest SY-MU-LA-CJĄ ! nie potrzeba w niej żadnej fabuły ani interakcji w postaci menu, bo to jest zbędne :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Marudzisz Tomek,Super...Gra:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 -brak menu HAHAHAHAHAHAHAH XDXDXDXDXDXDXDXD LOL Czyli nie chcial bys grac w Blast Corps, gdzie jest tylko i wylacznie wybor misji XD Jest wiele epickich gier bez normalnego menu. A do tego, co ma menu do dobrej gry lol? -brak fabuły HAHAHAHAHAHAHAH XDXDXDXDXDXDXDXD LOL LOL, widac nie lubisz arcadowek typu Pong, Tetris itpitd, ktore nie maja zadnej fabuly a sa jedne z najbardziej znanych : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Nieprawda !!!11one tylko że jedno liniową ;P Dwóch gości się kłoci a potem jeden zabija drugiego i zaczyna się 3 wojna światowa >:3 A co do gry 4/5 bo... koleś zginie zostaje trup a potem trup zamienia się w szkieleta nie? a jeżeli drzewo spadło trup się tworzy na drzewie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Jeżeli Ty uważasz się za znawcę gier to osobiście powieszę Cie za jaja :) ta gra jest SY-MU-LA-CJĄ ! nie potrzeba w niej żadnej fabuły ani interakcji w postaci menu, bo to jest zbędne :0 Najpierw przeczytaj sobie to http://pl.wikipedia.org/wiki/Gra_symulacyjna to pogadamy,nawet nie wiesz co to jest gra symulacyjna A po za tym nie wiesz też co to jest gra komputerowa ponieważ powiedziałeś że nie potrzeba w niej interakcji w postaci - http://pl.wikipedia.org/wiki/Gra_komputerowa "Gra komputerowa ? gra kontrolowana za pomocą komputera, w której gracze wpływają na obiekty widoczne na ekranie w celach rozrywkowych." - a ty temu zaprzeczyłeś. - widać jesteś znawcą gier komputerowych. hahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 tak, operaj sie w całości na wikipedii, wolnej encyklopedii, gdzie kazdy nawet glupi ma prawo napisac artykul :) A po za tym nie wiesz też co to jest gra komputerowa ponieważ powiedziałeś że nie potrzeba w niej interakcji w postaci - http://pl.wikipedia.org/wiki/Gra_komputerowa ani interakcji w postaci menu aż ciśnie się na usta: "daj kamienia" :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 PsichiX sory za grę komputerową z tą "poctacią" źle przeczytałem ale nadal nie wiesz co to jest gra symulacyjna. przeczytaj sobie to http://pl.wikipedia.org/wiki/Gra_symulacyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Jeżeli Ty uważasz się za znawcę gier to osobiście powieszę Cie za jaja :) ta gra jest SY-MU-LA-CJĄ ! nie potrzeba w niej żadnej fabuły ani interakcji w postaci menu, bo to jest zbędne :0 Psysiu, ja jak powiedziałem że powiesze Ziutta za jaja to powiedziałeś żebym odpuścił to teraz ja mówie to do Ciebie :P Odpuść :) Tomek ;/ odejmij sobie 8 lat z wieku w profilu, bedzie sie zgadzać :) Dzieciaku wikipedii :)) A gra bardzo ładna, ma fajny klimat, dam 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Dzieciaku WikipedixD :lol: :lol: :lol: Najlepsze są te spadające bomby:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Gra symulacyjna ma za zadanie imitować wrażenie różnych doznań, jakich zaznajemy w codziennej rzeczywistości, a także takich, które podsuwa nam nasza wyobraźnia Tomku, Ryj. Sam nie przeczytales, a machasz tu i tam. Nie ma nic innego tam, co by mowilo ze moja gra nie jest gra symulacyjna : ) @Psiks i reszta po mojej stronie - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Tylko te bomby są chyba 3d gdyż tekstury tej bomby nie są zbytnio dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Morda, Tomek. Ten symulator jest świetny. Fajna bomba. Co ja będę się rozpisywać? Za całość 5, ale weź zrób coś tam jeszcze, żeby mocniejsze było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Tylko te bomby są chyba 3d, z tego co mi się wydaje, gdyż grafika nie jest powalająca; a bomba zdaje się wydawać 3d. Tlumaczenie. Wyglada na to ze bomby sa 3D, bo grafika jest zla, a bomba wydaja sie 3D. Wut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Mówię, że bomba ma cienkie tekstury bo jest chyba w 3d. Trochę źle złożyłem zdanie wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Czlowieku ty nowej bomby nie widziales : D (Szczerze to ja tez nie) Ale jest ladniejsza od wczesniejszych. A do tego wcale taka brzydka nie jest. Aha, mowiac ze grafika nie jest powalajaca masz w ryj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Poxi ostatnio coś chyba przedawkowałeś. Mówię, jak jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 JESTEŚCIE POJ***I NIE WIECIE CO TO JEST SYMULATOR ! WYPI****LAM Z TEJ STRONY BO TUTAJ SĄ SAME NOOBY. PSICHIX GDYBYŚ BYŁ MĄDRY TO BYŚ MI PRZYZNAŁ RACJĘ I BYŁO BY PO SPRAWIE. Oj pałka się przegięła. Odpoczniesz pan sobie 2 dni od forum skoro ci się nie podoba :) Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Czlowieku, pogodz sie z tym, ze nie zawsze wszyscy beda tobie racje przyznawac, nie wszystko bedzie szlo tak jak chcesz, orez ze sam mozesz byc w bledzie. Ale i tak 50% forum cieszy sie ze odchodzisz, 50% nawet cie nie zna, a reszta 0% za toba placze. Wiec Bajbaj : ) Symulacja jest imitacja czegos w swiecie wirtualnym, akurat w mojej grze jest symulacja panujacej wojny. Moze nie jest w 100% realistyczna, ale jest symulacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi