Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Jednym słowem dyskusja o pięknościach, czyli pięknych kobietach i niekoniecznie mężczyznach. Jakie wam się podobają i dlaczego? Piękności w moim guście: Ania Barańska, polska siatkarka: Josefine Preuß, niemiecka aktorka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Ta Niemka średnia jest. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 A gdzieś na tych jest ładna? http://freenet-homepage.de/kettensaegenpir...nger_by_cls.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Po dziś dzień wdzięczny Ranmie jestem że mi ją pokazał xD to jest dopiero piękność :P no ludzie, te oczy, te usta, te.. no wiecie :D Wojzax: żadna z tych które podałeś nie przypadła mi do gustu :/ no ale o gustach się nie dyskutuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Psichix, ty zdrajco! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Psisiu, ta twoja też mi nie, ale gusta to każdy ma dziwne. Dagmara Kaczmarek, TVN24: Jedna z ładniejszych prezenterek TV, jakie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 malowana, za mocno :0 ile ma lat? stawiam na coś pod 30, nie wiem ale jakoś mi kształt jej twarzy pod męski podpada :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Oto moja panna którą ubóstwiam nad bóstwami: Królowa Elżbieta II. Ponieważ ma siwe włosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 ekhm, panowie, przypominam: Jakie wam się podobają i dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Rzeczywiście, Kaczmarek ma zbyt szeroką szczękę i zbyt ostry makijaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Oto moja panna którą ubóstwiam nad bóstwami: Królowa Elżbieta II. Ponieważ ma siwe włosy. +1 A trzeba pisać dlaczego ;p ? Bo ja mogę pokazać, a opisać czemu się podoba to trochę dziwne ;p . No to trochę zagranicznej TV na polskie fronty przenieśmy: Melissa Theuriau - francuska reporterka (wpiszcie se w Google Images po ciekawsze fotki :thumbsup: - osoby poniżej 16 roku życia tego nie widziały ;p ) Sara Carbonero - hiszpańska reporterka sportu Z czasem może jeszcze jakieś pokażę, tylko sobie przypomnę ;p . @Wojzax: Na TVN24 są niektóre ładniejsze prezenterki. Chociażby pogodynki :) . Szczególnie takie dwie są bardzo fajne, ale nie pamiętam imion ani nazwisk ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Ta co wygrała Taniec z Gwiazdami i Maja Popielarska z pewnością. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iron Man Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Chyba nie musze mówić, dlaczego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Ta co wygrała Taniec z Gwiazdami i Maja Popielarska z pewnością. :P Maja jest ok, ale miałem inną na myśli ;p . Tak, ta co wygrała taniec z gwiazdami tak, i jeszcze taka blondynka, z tego co pamiętam takie falowane włosy, często w poranku TVN24 była :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 A kto wygrał taniec z gwiazdami, bo nic mi to nie mowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Psichix :thumbsup: ładna ta dziewoja obie (i masa innych tego typu lasek w internecie :) :( :) ) lokalnych miłości mojego życia nie dam bo mnie napadną w ciemnym zaułku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 autsajder za dużo tapety! Taniec wygrała bodajże Gardias Dorota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Tapety sux. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 @Wojzax: Tak, o nią mi chodziło :P . A ta druga którą miałem na myśli, to ta: btw. czekam aż Gnysek wbije w ten temat, ciekawe czy znowu o Kasi Tusk napisze (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autsajder Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 autsajder za dużo tapety!etam. patrząc na to z drugiej strony - w końcu to internet. od 'nie-tapet' są koleżanki :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 AntY, powiedziałbyś jak ona się nazywa, bo jej siła argumentu jest tak potężna, że przydało by się zobaczyć, jak ją pokazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Jessica Alba Za całokształt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Beata Chmielowska-Olech - Prezenterka Teleexpressu, mojego ulubionego magazyny informacyjnego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 AntY, powiedziałbyś jak ona się nazywa, bo jej siła argumentu jest tak potężna, że przydało by się zobaczyć, jak ją pokazuje.+1 ;) Na drugim foto polecam się przyjrzeć jej dwóm czarnym, sterczącym kołeczkom na ścianie. ;) Swoją drogą, to w końcu jakiś ciekawy wątek na gmclanie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Beata Chmielowska-Olech - Prezenterka Teleexpressu, mojego ulubionego magazyny informacyjnego :D Apruwal, też mi się zawsze podobała. :D Swoją drogą, to w końcu jakiś ciekawy wątek na gmclanie. smile.gif To może zdejmiecie mi warna, albo chociaż dacie rangę? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 za taki wkład w ten temat też byście mi kilka warnów usunęli. sam ocenzurowałem, żeby nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Piekarzy Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Tifa Lockheart - Final Fantasy VII Jeanette - Vampire the Masquerade: Bloodlines Misa Amane - Death Note Taka ciężka dola halpa :<. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 @AntY: Trzecie też mogłeś ocenzurować, bo na wszystkich cenzurowałeś cycki, a na trzecim brzoskwinki żeś nieocenzurował ;P . EDIT: Zresztą mogłeś napisać, że NSFW +18 i dać linki do nieocenzurowanych zamiast w img, chociaż nie wiem jakby inni moderatorzy na to zareagowali (: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi