Muuuuczek567 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Tytuł: Symulacja Gatunek: Symulacja Opis: Tutaj można symulować bitwy żołnierzy, dodawać mury, emitery i punkty zbiórki. Zrobiłem ją, ponieważ kolegom podobała się okrojona jej wersja. Download: Tutaj Rozmiar pliku: 1,3 MB Autorzy: -Programowanie: Muuuuczek567 -Fabuła: nikt -Grafika: Muuuuczek567 -Muzyka: nikt Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Jest to nawet fajne, tylko zmień grafikę i daj jakieś ustawienia gry :) . Niech będzie... 3/5 (za grafikę) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Podoba mi się. Tylko nie wiem czemu ładuje mi się aż minutę a mam dobrego kompa :) -4/5 bo AI jest dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Nie działa mi na viście musiałem iść do siostry. Pomysł świetny. W kolejnych wersjach myśle że dobrym pomysłem byłby jakiś generator tła, I te paski życia lekko za długie. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anubarak Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Mógłbyś odciążyc tą grę? Na moim kompie ładuje się kilka minut po czym zacina się (nie śmiac się). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 gra długo sie ładuje i paski są zbyt długie. ale tak poza tym to fajnie mi sie grało :) 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peenie Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Bardzo fajna symulacja, mi się podoba, 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Dość dawno tu nie byłem... Nie wiem, dlaczego u was tak długo się ładuje. Na moim kompie w 2 sekundy wchodzi, a u mojego kolegi - w ogóle. :) Chyba nic na to nie poradzę. Poza tym, nie będę już ulepszał symulacji, chyba że BARDZO będziecie chcieli. PS: 100 post :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi