pivot18 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Tytuł: The Nims Gatunek: Life symulator Opis: Zwykły symulator życia ala The Sims. Będzie posiadał potrzeby jak głód , higiena, pęcherz, komfort, Energia i rozrywka (w screenach jest zamazane bo w demie nie da się zaspokoić xD). Będziemy mogli mieć Hobby. Na przykład zbieranie kamieni. Można trzymać wiele rzeczy ale tylko lekkich. Można trzymać tylko Później ją upuścimy na przykład na stoliku, czy podłodze. Będzie system dnia i nocy na surface ale to w przyszłości xd Nowe sterowanie. Będzie myszka a nie wasd i space. Autorzy: Programowanie: Pivot18 Fabuła: Pivot18 Grafika: Pivot18 Muzyka: Brak (na razie) Screeny: Fotos (link do screenów) Grafika Hudu jest tymczasowa xd Przewidywane demo: Za 2 dni albo jutro. Przewidywane wydanie full: w listopadzie/grudzień. Last edit 27 juny 2009 21:06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 :) Nie podoba mi sie . Nedzna podrobka Simsow...nawet nazwy nie mogles oryginalnej wymyslec . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Słabo, nie podoba mi sie... hero blokuje sie podczas otworzenia lodówki no i kąpiel można przerwać w każdej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 inaczej już tego nie szło nazwać,tylko zmieniłeś 1 litere :crying: grafika nie jest zła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 nie wygląda za fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 tidimel będzie dumny. a poza tym, za dobrze to nie wygląda. Minus jest taki że można trzymać 1 rzecz. symulator życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Cysior@ Żal mi cię przecież napisałem że to mini demo xd I że NIE MOŻNA JEŚĆ -.- W tym demie które dałem tam Bo tam nie da się jeszcze jeść xd W tedy to by był. A co jeżeli w wannie chcesz sie tylko przepłukać aby nie śmierdzieć? W demie można trzymać jedną rzecz dużą Reszta jest na wagę xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 nie wiem czemu: Nims = Nekromania/Nimfomania : O przynajmniej dla mnie tak. Ale i tak kiepsko, symulator to zly wybor jak na tak niski skill. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Nie jest dobrze ale na pewno może być lepiej :) Minusy[-] -Grafika wali po oczach -Słabe cieniowanie -Nazwa odgapiona od SIMS Plusy[+] -Chyba brak :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Poxi@ nie doceniasz mnie :> Demo tak gdzieś za 2 dni xd Chodzi o oficjalne xd A nie to co ocenił cysior :| Jeszcze powiedz że niska grywalność xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Cysior@ Żal mi cię przecież napisałem że to mini demo xd I że NIE MOŻNA JEŚĆ -.- W tym demie które dałem tam Bo tam nie da się jeszcze jeść xd W tedy to by był. A co jeżeli w wannie chcesz sie tylko przepłukać aby nie śmierdzieć? W demie można trzymać jedną rzecz dużą Reszta jest na wagę xd Hahahaha a skarpety będzie się wietrzyć na parapecie zamiast prać?Tak chyba też oszczędniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Było już coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Jak coś z tego wyjdzie to chętnie zagram :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Wiesz że nawet demo musi być dopracowane przed wydaniem? Demo ma dawać przedsmak tego co ukaże się w pełnej wersji gry :) A u Ciebie tego nie widać ;) Dużo roboty pewnie przy tym nie miałeś ale słabo. Przywyknij do tego że 99% Twoich projektów bedzie krytykowanych (nie tylko Twoich ponieważ każdy przechodzi taki okres kocenia, mój się jeszcze nie skończył, choć jestem tu od ponad roku ;/). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 NIe kazdy .. W koncu istnieja tacy geniusze jak ja co nie :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Słaba, słaba ta gra. Nie dopasowane kolory i w ogóle nie zapowiada się ciekawie. Poczekamy na demo. Na razie nie oceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Było już coś takiego. Nie wspominając o Tidimelowym Sivile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 No to jest dalsza wersja z potrzebami i większym miastem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi