HrabiaDrako Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Tytuł: Star Wars X-wing 2D Gatunek: Shooter Opis: Więc tak,Gramy jako pilot X-winga mamy do wykonania 5 misji w których niszczymy mase Tie-fighterów.Misje polegają gównie na dotarciu do jakiejś planety.Więc tyle o grze zapraszam do grania i oceniania:) Download: http://www.megaupload.com/?d=ALBF50VP Rozmiar pliku: ok. 7,15mb Autorzy: Programowanie: HrabiaDrako Fabuła: HrabiaDrako Grafika: Wujek w Google:D Muzyka: John Williams:) Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 wiem że to jedna z twoich pierwszych gier i takowe zwykle nie powalają ale ta gra naprawdę mi podpasowała, robisz postępy Hrabio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Jeśli to jego pierwsza gra to po czym widzisz te postępy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Jeszcze jedną w lidze miałem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 po tym że zanim coś zrobił to pomagałem mu rozkminiac GM'a a nic nie umiał....TO NIE JEST POST NA TEMAT PROSZE PANA!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Poproszę na up gmclanu wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Właśnie miałem problemy z tym...nie mogło się załadować. :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Bez rewelacji :) Pobaw się programami do grafiki i zrób swoją grafę ;)) Może Ci sie uda 3/5 P.S: Kto dał 5? A no tak... można samemu sobie oceniać temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Widzę, że jak nie mogłeś znaleźć żadnej gry Star Wars na gm'ie to ją sam zrobiłeś :P Gra jest całkiem niezła ale mam jedno "ale" wystarczy, że lecimy prosto i strzelamy przed siebie to na 90% ukończymy etap :] Powinieneś zrobić jakieś statki co strzelają na ukos a nie tylko przed siebie. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 W kontynuacji dodam więcej przeciwników i poprawię błędy,więc będzie część 2 może w tym tygodniu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Po screenie widać, że gra się ładnie zapowiada ale od 2 godz nie mogę jej ściągnąc. Weź zapodaj na jakiś alternatywny serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Jak druga część ma być w tym tygodniu to zapewne wiele nie wniesie. Pracuj pracuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Nowych wrogów,może wybór statku,więcej misji...coś tam się znajdzie :jezor: EDIT: Jak komuś nie działa tamten download: http://www.megaupload.com/?d=4Z2H8BE4 Wersja z poprawionymi niektórymi błędami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peenie Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Gra nawet fajna, ale na pewno nie fenomen. Fajnie by menu wyglądało gdyby ten miecz świetlny się ruszał i wydawał dźwieki... 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broccatee Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Jeśli Fuaru dałem 3, to Tobie należy się 1. Gracz nie będzie zważał na to, czy programista jest początkującym w danej dziedzinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Myślę że jak będziesz robił remake'a to powinieneś zrobić własną grafikę ponieważ nieważne gdzie to pokażesz będzie widać że poszczególne obrazki zostały zrobione przez inną osobę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi