g-Enjoy Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Kurw* ! Zaraz trafie do jakiegoś domu wariatów -,- ludzie ratujcie kur*a mać ! Kurw.. Huśtawki nastrojów, przed chwilą było tak dobrze.......... Nie mam jeszcze skończonych 16 lat, a z życia taka ch*jnia, choć inni się bawią -.- Za dużo się dzieje w mojej głowie, wolał bym być tępy jak ch*j i nie myśleć na takie tematy... Najpierw wstawią Cię na obserwację... Stwierdzą zespół aspargera, a następnie schizofrenię. Jak u mnie. :S Wbrew pozorom, na psychiatryku są normalni ludzie (bah, zdarzy się jeden czy dwóch idiotów), nawet idzie się nabijać, że to Ci co ich wsadzają są w rzeczywistości chorzy. To szpital jak każdy inny - ludzie mają po prostu wielkiego bzika na punkcie tego szpitala i chorób psychicznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Masz racje g-Enjoy :w00t2: Guzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Masz racje g-Enjoy :w00t2: Guzik Avatar mówi sam za siebie ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Cora pisał ten temat na haju. Wbrew pozorom, na psychiatryku są normalni ludzie Za dużo emo- muzyki, poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Nie, za dużo filmów akcji i Doktor G. Kup sobie Ram jak nie wyrabiasz i podkręć procesor a jeśli nie wystarczy to zapraszamy do DPS :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Wbrew pozorom, na psychiatryku są normalni ludzie Szowinizm - na ogół skrajna postać nacjonalizmu. Wyrażenie pochodzi od nazwiska Chauvin, anegdotycznej postaci żołnierza napoleońskiego z komedii Eugene'a Scribe'a; bohater tej opowieści był fanatycznie i naiwnie oddany Napoleonowi. W szerszym kontekście pojęcie to oznacza też wyolbrzymione, bezkrytyczne i niezreflektowane uczucie przywiązania do własnego gatunku, grupy społecznej, płci, narodu albo przywódcy oraz wyolbrzymianie ich zalet, a pomniejszanie lub negowanie ich wad, idące zazwyczaj w parze z równie przesadnym i nieuzasadnionym deprecjonowaniem innych oraz uznawaniem prawa do ich ujarzmiania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 lol a mi wczoraj chyba ktoś dosypał prochów do MountainDju bo w deszczu rajdowałem rowerem i sie rozpędzałem, bokiem ustawiałem, potem nad jezioro pojechałem i mi sie wydawało ze jakis duch mnie goni i uciekalem i sie wybilem z pol metra w powietrze bo jeblem o korzen ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Zajmij się swoim hobby, spotkaniami z przyjaciółmi (i nie chodzi mi o etanol i hasz) a ci przejdzie. Niedługo idziesz do liceum, a im wyższa szkoła, tym mniej debilnych ludzi. W kwestii szkoły- nie próbuj udowadniać że jesteś lepszy, po prostu bądź sobą i idź głosem rozumu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Dali Ci trochę wody gazowanej. Makary: Skąd wiesz że idzie do LO a nie do Technikum? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 A jeden szwanc, jak mawia mój ojciec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Co do psychiatryka, to w szpitalu chodzili oni na wspólną stołówkę tam gdzie ja. Był jeden idiota, a reszta zwyczajni ludzie z nadmiarem agresji ( można pogadać, ale trzeba uważać, żeby nie rozdrażnić :o ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Zajmij się swoim hobby, spotkaniami z przyjaciółmi (i nie chodzi mi o etanol i hasz) a ci przejdzie.GAH. Chłopak ma piętnaście lat, więc ten egzystencjalny napad przeszedł mu po niecałych dwóch godzinach ("Reggae mi poprawia nastrój zawsze ^^"). Każdy kiedyś miał takie momenty, sztuka polega na tym, żeby trzymać się wtedy z dala od GMClanu i okien. Rób grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Cora pisał ten temat na haju. Za dużo emo- muzyki, poważnie. Po prostu nie są odmienni. ;p Każdy ma zaburzenia, nie zaprzeczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 sztuka polega na tym, żeby trzymać się wtedy z dala od GMClanu i okien Jakas aluzja do M$ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Jako informatyk przestałeś już rozumieć słowa dotyczące rzeczy codziennego użytku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 słowa In computing, word is a term for the natural unit of data used by a particular computer design. A word is simply a fixed-sized group of bits that are handled together by the machine. The number of bits in a word (the word size or word length) is an important characteristic of a computer architecture. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 I jak tam cora? Jak z tobą? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Spokojnie, odsypia wczorajszą vixę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Albo lula, albo wyskoczył z okna a my o niczym nie wiemy, :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Właśnie o to się martwię... ale myślę że już mu przeszło :P (no chyba że skoczył wcześniej przez okno ^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Zginął w straszliwych męczarniach pod kołami miniaturowego modelu trabanta produkcji chińskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Masz problem z zwodem to sie od razu nie zabijaj,na tym świat się nie kończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Nie no o jednego uzytkownika mniej... Ranmus - Fail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Masz problem z zwodem http://pl.wikipedia.org/wiki/Zw%C3%B3d_(el...no%C5%9B%C4%87) Masz problem ze zwodem - zadzwoń po elektryka. Po co od razu skakać z okna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Masz problem ze zwodem - zadzwoń po elektryka. Po co od razu skakać z okna. Zresztą, jak nawet, to ciężko z okna wyskoczyć na dach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Makary: Skąd wiesz że idzie do LO a nie do Technikum? :> Haha :D Wy tu o Liceum, technikum a wszyscy kumple do zawodówki poszli ;D Ja na szczęście mam większe ambicje i chociaż żeby te Technikum było :P Cora pisał ten temat na haju. Co racja to racja ;D Nawet mnie na demotywatory wrzucili ;D Zajmij się swoim hobby, spotkaniami z przyjaciółmi (i nie chodzi mi o etanol i hasz) a ci przejdzie. Niedługo idziesz do liceum, a im wyższa szkoła, tym mniej debilnych ludzi. W kwestii szkoły- nie próbuj udowadniać że jesteś lepszy, po prostu bądź sobą i idź głosem rozumu. No mam nadzieje : P Już jest dobrze, chyba można zamknąć : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Chuck Norris się poddał,cora wind zajął jego miejsce.Hehe fajny temaciok,teraz to już o tobie będą kawały dobre. :sp_ike: opcja 1 http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=4976580 opcja 2 nie pal tyle zioła,bo ci nie służy opcja 3 nie pij alkoholu opcja 4 słuchaj mame opcja 5 nie otwieraj okna,broń boże balkonu opcja 6 wyrzuć komputer opcja 7 zapuść fajną bajke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Pierwszy post gibona z którym się zgadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Chuck Norris się poddał,cora wind zajął jego miejsce.Hehe fajny temaciok,teraz to już o tobie będą kawały dobre. :sp_ike: Przychodzi Cora do lekarza a lekarz jest głupi. Tak mniej więcej przedstawia się cała sytuacja. Cora prosi się o pomoc i zwierza ludziom których nie powinno to obchodzi, a i tak oni robią se cyrki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi