KozakPL Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Siema.Potrzebuje jakiegoś dobrego i darmowego programu do nagrywania pulpitu razem z dźwiękiem. Nie chodzi mi tu już nawet o pulpit a o nagrywanie innych programów typu mozilla,fl studio itp ;] Z góry dziex ;] KozakPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Fraps-najlepszy, jak niechcesz białego napisu, ściągnij cracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 jak niechcesz białego napisu, ściągnij cracka 13. Nie oferuj i nie proś o takie rzeczy jak key, serial, crack czy tym podobne na tej stronie. Nie tolerujemy nielegalnego oprogramowania. Nie dostosowanie się grozi natychmiastowym banem. Done. Choć tym razem zrobimy zwykły blok na tydzień. Ciesz sie że nie ban, bo następnym razem będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 też kiedyś za to dostałem ;p Ale nie działa mi ;/ Ciskam te f9 i nic się nie nagrywa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 A wyświetla ci się żółty napis z liczbą FPS-ów w trakcie gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 HyCam, Game Cam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Nie wyświetla ;/ Ale tego fraps trzeba zminimalizować czy coś takiego? Mam ustawiona na f9 E:I nie grę tylko chcę nagrać FL Studio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Screen Capture, czy jakoś tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 już ok ;] Nagrałem przez hypercam ale teraz jeśli można to jakiś konwerter z AVI na coś lżejszego ;] Bo 5minut warzy 30mb... ;] E:I jak tu ustawić głośność? Bo jest cichutko ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 5 i 30mb to nie dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Nom...Nie zła jakość obrazu ;] Ale jak ustawić głośność? ;] Bo cichutko ;/ W hyperCam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Regulacja głośności Windows -> Opcje -> Nagrywanie -> OK -> [zaznacz stereomix] -> OK Bo teraz nagrywasz przez mikrofon dlatego tak cicho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 aha ;] No tak ;] Już ok ;] Dziex ;] Jak ktoś chce to 1 tutorial :P http://www.youtube.com/watch?v=5zY6SV8Wyds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi