Grabarz Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 ok oto wersja ostateczna. jest ok, moge już zacząć rysować poziomy? i jeszcze takie pytanko: poziomy beda dosc rozległe, lepiej narysowac jeden długi background, czy kazdy elemencik samodzielne? jak zrobic zeby gra chodzila jak najszybciej? Według mnie jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Jeżeli chodzi o ocenę tego poziomu, to super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 a jak zrobic zeby mozna bylo rozróżnic na które obiekty mozna wskoczyc a na które nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 jak tak będą wyglądać poziomy cały czas to będzie gites. Ja bym w ogóle nie rozróżniał - ciężko by było coś tu zrobić, bo kolory już są jaskrawe. Ewentualnie trochę to przyciemnić, a istotne rzeczy zostawić jak są teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 bo np na gałęzie będzie mozna wskakiwać od spodu, na te szare tylko z góry, skrzynie są solid i tak mysle zeby to jakos konturami zaznaczyć, czy zostawic tak i niech gracz sie sam martwi czy tam mozna wskoczyc czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 może zrób tak aby w okularach 3d było to widać :P , bo jak gracz ma się domyślać to trochę bez sensu... (może chociaż trochę wyostrz te elementy ) a gracz będzie chodził po chodniku czy po ulicy??? bo ,np skrzynie wyglądają , że są na chodniku to normalny człowiek by je obszedł po ulicy tym bardziej gdy chodzi po ulicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 ok zacząłem rysować poziomy, ale idzie to o wiele wolniej niż na kartce w zeszycie. i jakbym miał tak każdy poziom bazgrać kilka razy to zajełoby mi to wieczność, dlatego postanowiłem pobawić sie filtrami w photoshopie, chciałbym abyście zobaczyli co mi powychodziło i ocenili który obrazek wyszedł najlepiej do gry jeśli w ogóle by sie nadawał któryś. stan surowy: obrazek 1 obrazek 2 obrazek 3 chyba że ktoś ma jakis inny pomysł jakie filtry zastosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Czwórka mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Jak masz dostęp do skanera, wszystkie rysunki wsadzaj do gry bez filtrów z pupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 prosze Japanstache, bardziej rysunkowo chyba sie juz nie da? tylko jak to teraz obrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Pierwszy sposób. Bardziej gładkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 prosze Japanstache, bardziej rysunkowo chyba sie juz nie da? tylko jak to teraz obrobic? Coś pięknego :) oby tak dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Pierwszy sposób. Bardziej gładkie tzn czarny kontur czy ten z odcieniami szarosci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Szary. Czarny kontur jest za mocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 nie no mi sie zdaje ze lepiej czarny, a co na to inni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 szary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV Royal Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Black better Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Po prostu wolałbym gładsze kontury, bo czarne są strasznie ostre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Czarny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 jak pomalować domki żeby pasowały stylowo do tych drzewek z mojego postu powyżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Wydaje mi się, że lekkie przyciemnienie i grubsze kontury powinny załatwić sprawę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 I poszarpana bardziej tekstura, więcej odcieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi