Xarfron Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 cze mam pytanie czy jest możliwość by index strony wglądał tak jak na obrazku a strona zmieniała się tylko tam gdzie pisze 'strona' z własnym suwakiem ? I czy do zrobienie takiego układu wystarczył by zwykły html ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 http://www.kurshtml.boo.pl/html/ramki.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 poszukaj sobie w internecie czegośna temat pływających ramek i ogólnie ramek w html #up: byłeś szybszy o parę sekund :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 A jak nie ramki, to parametr overflow CSS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Dobra poczytałem sobie i akurat ramki to nie to co by mi pasowało mam inne pytanie Mianowice jak zrobić okienko które będzie mi zawijać zawartość jak w przedstawionym obrazku w 'Strona' byle by interpretował zarówno text jak i kod html (wstawiani obrazków itp)? @up : Zaraz zobaczę czy to mi pomoże :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi