bobo Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Mam pytanie czy wie ktoś czy powstał jakiś menadzer piłkarski czy silnik meczowy zrobiony w GM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Coś jak Fifa? Taa: https://gmclan.org/up152_11_football.html Trzeba popracować tylko nad AI. EDIT Lol. Bo wymaga GM6.1 zarejestrowanego =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Po 1 to nie chodzi mi o cos takiego jak fife tylko o menadzera piłkarskiego cos jak FM ,CM czy hattrick:) A po 2 to ten przykład mi nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balon93 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Bobo żeby oddtworzyć ten przykład wystarczy zmnienić rozszerzenie z *gm6 na *gmd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Daj link do konwentera w którym można to zmienic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Ja już zrobiłem tyle piłek nożnych: -3d Piłka nożna z widoku z 1 osoby(tzw widok z OCZU) z możliwością widoku z piłki - 2d piłka nożna połączenie managera z zręcznościówką - 3d piłka nożna 6 na 6 ( meczyk na podwórku) - 3D piłka nożna z widoku 3 osoby(to była moja pierwsza gra piłkarska dlatego wygląda troche koślawo - piłka nożna wg Sir Bigsharka która znajduje się w klasyce Bigsharka Zrobiłem tych piłek nożnych tak dużo dlatego że się tym interesuje. Ale żandej z nich nie wystawiłem na światło dzienne dlatego że nigdy ich nie dokończyłem. Jednak jeśli któs by bardzo nalegał, to mogę pokazać screeny, lub nawet zaprezentować fragment tego co stworzyłem. JEdnak w tym wypadku nie licz na żaden przykład. Bo takie coś jest zrobić ciężko. A być może że chodzi ci porpostu o to aby zagrać sobie w jakiś manager zrobiony w gm . Na gmcomunity widziałem kiedyś ale bardzo dziadowski, nie było wogule nazw drużyn , wogule bardzo dziwne to było. Na GMCLAN kiedyś Kalis próbował zrobić manager ale mu nie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balon93 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 ręcznie wystarczy nadusić "zmień nazwe" i napisać np. "przyklad.gmd" i enter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Marca 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Daj link do konwentera w którym można to zmienic... Zaznaczasz plik, wciskasz F2 i zmieniasz nazwę z "football.gm6" na "football.gmd". Jeżeli nie widać rozszerzeń w twoim windowsie: Narzedzia->Opcje Folderów->Zakładka Widok->Odznacz Ukryj rozszerzenia znanych typów plików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Zmieniłem rozszerzenie i dalej nie dziala :unsure: Nie ma tam czasem opcji z zarejestrowengo GM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Też chciałem robić managera, ale to robota dla bardziej zaawansowanych i przestałem. Teraz może znów spróbuję zrobić, bo mam już więcej doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 JA moge ci pomoc poprzez zbieranie informacji o klubach czt zawodnikach :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Tylko trzeba zrobić projekt. Wiesz, nie jestem mistrzem GM6. Ale może warto spróbować? Może ktoś nam by pomógł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Cap daj jakis kontakt do ciebie najlepiej gygy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Masz tu moje GG. Mozesz teraz pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi