Hash92 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Mam takie pytanie jak zrobic w folderze sprites drugi folder? :P probowalem z klawiszami ale cos nie wychodzi. Z gory dzieki @down Nie mam takiej opcji, mam tylko create sprites. Nie @downujemy, regulamin sie kłania. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Klikasz prawym na Sprites i klikasz na Create Group. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hash92 Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 To pomoze ktos? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 No przecież pisałem, klikasz prawym na Sprites i klikasz na Create Group.Dam obrazek zaraz. EDIT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 A Advanced Mode masz włączony? Btw. za @down dostajesz warna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 chyba już włączył bo się nie odzywa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hash92 Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Ok, dzieki, dziala ;]. Gnysek czemu niby za down dostaje warna? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 10. Nie edytuj swojego posta, aby odpowiedzieć, zapytać etc. na następną w kolejności notkę. Lepiej napisz nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Napisałem, że regulamin się kłania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Regulamin!Trzeba przestrzegać! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Po co robić down zamiast nowego posta? Warn i blokada konta na 24 godziny za spam na forum gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hash92 Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Heh, pierwszy raz widze forum na ktorym mozna pisac posta pod postem ;d na wszystkich innych by bylo to uznane za offtopic i za to warn leci :P. Ale podoba m sie to ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Nikt nie mówił, że można pisać posta pod postem. Doublepost też jest karany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Hash92, forum jest czytane od góry do dołu, jak zaczniesz pisać "down" to po prostu wprowadzisz mały zamęt bo zmusisz użytkowników do czytania go z dołu do góry. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi