Dragon Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Otóż mam problem z aktywacją systemu Windows XP Home Edition Service Pack 3, uruchamiam aplikacje do aktywacji, wybieram opcję aktywacji przez internet, następnie wypełniam ten formularz rejestracyjny, naciskam ok, i co widzę ! Piszę mi że nie może powiązać połączenia z server'em, a internet mam, nie? Więc bardzo proszę o pomoc, bo zostało mi jeszcze 19 dni :jezor: . Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Coś z serwerem, czekaj loloololo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Ej Kasa, pro dzieciaku - skąd wiesz, że serwery leża ? Masz jakiś dowód ? Czy tylko się domyślasz, albo piszesz by zaszpanić na końcu swoim pro "lololol" - na chama próbujesz być fajny, a to jest nie fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Jutro dam fotkę, to zobaczymy :] . EDIT: Proszę Obrazek, a jak nie wiesz o co chodzi Fallord, to się w ogóle nie odzywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Kliknij "Telefon" i zadzwoń na darmowy numer. Robot każe Ci podać trochę cyferek, a potem wygeneruje kod aktywacyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Ok, ale nie na razie chodzi mi z tym, o co z tym chodzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 No ba, jak sie ma pirata to rejestracja telefoniczna odpada, no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Ok, ale nie na razie chodzi mi z tym, o co z tym chodzi?? Spróbuj aktywować bez rejestrowania się (nie trzeba). Jeśli nadal będzie to samo, to możesz czekać dalej, albo aktywować telefonicznie. Oczywiście jeśli masz oryginalnego Windowsa ;) Chociaż kto by piracił Home Edition? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Nawet jak dam bez rejestracji, to się to pokazuje. Czyli mam telefonicznie, tak? Ej, ale dlaczego nie może się połączyć wyjaśnijcie mi to :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Zapytaj aktywując telefonicznie. Tam pracują naprawdę mili ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Ok :thumbsup: , to znaczy ja nie aktywuje tylko mój tata :) , jak będę miał jeszcze pytania to się odezwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Może masz w internet explorerze kiepawe ustawienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 "klipawe" ?? Które konkretniej ustawienia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Co za różnica, zmeń przeglądarkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Mam mozille... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 To czemu mowa o ie/? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 No bo windows używa IE a nie mozilli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Mój tata, ustawił połączenie z IE (to znaczy ze jest internet w IE) i dalej nic się nie dzieje :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 No to aktywuj se telefonicznie skoro możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi