TeoTN Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Czy (i w jaki sposób?) można wrzucić plik z dysku lokalnego, którego lokalizacja została podana w $_GET, bez klikania gdziekolwiek myszą (zautomatyzowane: wysył od razu po wejściu na stronę) na serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 raz ze to nie zgodne z prawem, bo uzytkownik musim miec swiadomosc tego co wysyla do sieci, a dwa to chyba ajax badz java pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 A jak chcę wykorzystać to dla siebie w ramach wygody i ew. kiedyś do MMO, to to też jest niezgodne z prawem? ;P Mimo wszystko proszę o pomoc w postaci kodu, bo o AJAXie i Javie mam niewielkie pojęcie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Jak chcesz sobie na własny użytek, to zrób sobie program, który będzie wrzucał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 No właśnie chciałem żeby był taki skrypt, a program odwiedza stronę z nim i wrzuca co trzeba ;D Bo nie mam pomysłu, jak można inaczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Jest takie coś jak protokół FTP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Dobra, już mam ;P Polecam dlla U.Y.ftp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Flash może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi