Pawli Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Wystawiłem nową grę pt. "Kółko i Krzyżyk". :) Kto chce się pobawić to Tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Fajne ale może byś zrobił w tej grze stuczną inteligencje kompa;) Żeby można było pograć samemu w to:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawli Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Sztuczna inteligencja jest tylko trzeba kliknąć na ikonkę z opisem "Komputer", a potem wybierasz gracza "Mocarza" lub "Słabcia". I dalej już grasz z komputerem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honganime Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 mam male pytanie jak mozna ustawic poziom trudnosci w tej grze? przeciez w ta gre nie da sie wygrac :huh: ten kto zaczyna ten wygrywa, oczywiscie jesli przeciwnik nie zajmie pola srodkowego :) to wtedy mamy remis >>' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawli Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Wygrać można, ale trzeba pogłówkować. :) Poziom trudności wybiera się po przez wybór przeciwnika. Jak sama nazwa mówi "Słabciu" jest słaby (umie się tylko bronić), zaś "Mocarz" jest mocny (umie się bronić i atakować). :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Ja wygrałem z nim pare razy na najtrudniejszym, wystarczy robic go w jajo znanym trikiem i wyśiada koleś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honganime Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 krotko mowiac nie da sie wygrac jak sie jest drugim playerem >>' ps... sorry za jakosc __' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Według mnie, gierka jest bardzo dobra podczas totalnej nudy. Jako minigra: 8/10 Jako duża gra: 3/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Dobrze mi się grało. Nota jak powyżej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 15 Marca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Gra jest fajna, spodobała mi się. (Grafika) Oceniam ją na 5/5. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi