Vianom Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Przydałaby się szeroko zakrojona reklama serwera bo sami ludzie nie najdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgadzam się, ja i tak już reklamuje serwer na innych serwisach i w grze... ale zdaje się to za mało ;/ i chyba za mało osób tutaj gra w cs'a. Mogę się założyć, że gdyby to był serwer tf2 to ciągle ktoś tam by był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ja mogę grać bo mam CSa, spróbuję też zachęcić kolegów, ale nie mam pewności czy coś z tego wyjdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Oficjalny Serwer CS 1.6 GMCLANU! Nabór do klanu! Oficjalny Serwer CS 1.6 GMCLANU! GMCLANU! GMCLANU Twoi koledzy nie sa z GMC co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 1.Co to znaczy "Mentalne"? xD 2.A może tak założymy server do CS:Source Steam??? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Ja z chęcią chciałbym dołączyć do klanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Nie da się. Musisz mieć steamowego. Ściągnę z torrenta :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Twoi koledzy nie sa z GMC co nie? to co z tego? to nie tylko dla gmclanowiczów skoro serwer i tak jest gmclanowy? Hanjuso, Vianom, Luksor, PhoenixPL and last but not least Fallord, napiszcie mi na priv najbliższe godziny dwóch dni które wam pasują, chce zagrać z wami wszystkimi, zobaczymy jak nam się będzie współpracowało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Anyway jakiś Team speak tudzież Ventrillo jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Ja mam Ventrillo : ) A CSa za miesiac bede mial. Konto zakladam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 HLTV już jest na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Jak po przerwie znowu się przyzwyczaję do myszki i grania w FPS to mogę spróbować z wami coś tam pograć. Głupio się przesiada z myszki przenośnej na deathaddera. W poniedziałek albo trochę wcześniej wbiję na serwer i zobaczę na co mnie stać ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Ja kupiłem ostatnio cs'a więc może bym mógł dołączyć, tylko jestem słaby :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 O boże dlaczego nie Source? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Cs'a mocno potępiam, ale mam steam, więc może zobaczę co tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 O boże dlaczego nie Source? :( 1.6 jest bardziej pro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Source jest zbyt zręcznościowy. A już mówiłem Pieterowi, że mam własny serwer do TS na którym mam admina ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Sorki że przeszkadzam, ale co ze mną :mellow: ?? Mam czekać, bo nikt nie piszę i nie wiem co mam robić czy cuś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental! (BoJaTańczyćKce!) Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Nikt nie pisze, omg. Sam napisałeś, że jesteś słaby, to nie pomoc społeczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Sam nie sprawdzałem, ale słyszałem, że ponoć na serwerze jest w cholerę muzyki do ściągania. Moim zdaniem to jest powód dla którego ten serwer ma tak mało graczy :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Mi się tylko jedna muzyczka ściągała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Ja proponuję sprawdzić czy serwer znajduje się na liście serwerów do wyszukania przez "find server", miałem kiedyś przypadek, że wcześniej popularny i zapełniony serwer, zakończył istnienie, ponieważ host "zupdetował serwer" po czym znikł z listy serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 No dobra, dzisiaj włączyłem CS, pomyślałem sobie - zagram sobie na serwerze gmclanowym! I co? Nic z tego nie wyszło. CS dwukrotnie zawiesił mi się podczas pobierania serwerowego MOTD - na innych serwerach nigdy czegoś takiego nie miałem. No i inna rzecz przy której chciałem przestać wchodzić - jakiś durny plik muzyczka.wav, który na łączu z downloadem ok. 4,5mbps pobiera się dwie minuty. Nie dziwię się, że tak mało ludzi odwiedza ten serwer patrząc na to, że taka durnota się musi ściągnąć, a nie każdy wie o istnieniu cl_allowdownload ;p . EDIT: OK, o MOTD nie ważne, już działa. Ale powiem jedno - to "Voodoo People" podczas rozgrzewki jedynie wku***a. Nie umiem znaleźć lepszych słów na opisanie tego jak to na mnie oddziałuje. Nie po to wchodzę na serwer CS, żeby przez minutę słuchać Prodigy. Poza tym, tylko mi to zagłusza muzykę, którą sobie specjalnie puściłem, przy której mi się dobrze gra na pubach. Trochę sobie pogram teraz, ale raczej już więcej tu nie zawitam na tym serwerze :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Tak! Popierajmy serwery wymuszające ex_interp 0.01 mimo iż nawet w ligach jest dozwolony większy. (0.01-0.03 dla esl, 0.01-0.05 cb) Brak funmap typu awp_india, aim_map etc. odstrasza ludzi gdy widzą jedną osobę grającą na jakiejś dużej mapie de_. Poprawienie dmg na koniec rundy też byłoby mile widziane, ponieważ chyba nikt nie lubi tego dokładnego opisu dmg ile razy i w co zostaliśmy trafieni, wystarczyłoby to samo co jest przy zadawaniu dmg, mianowicie: nick, ilość dmg i ew. broń którą zabito. Denerwującą długo ściągająca się piosenka, która jest używana tylko na rozgrzewce i też nie wszystkim odpowiada taki typ muzyki. To tyle ode mnie jeżeli chodzi o serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 funmap? ty tego funmapą nie nazywaj. Wg. mnie tak się powinno robić serwery: tp- afk killer,antyrash,antykampa,trzeba się trzymać przy pace(pluginy) i podstawowe de_ i cs_(mapy). ffa- podstawowe de_ i cs_+ jakieś lekkie mapy. Z pluginów ewentualnie afk killer. Mile widziane widzenie zadanych/odniesionych strat. 4fun- WYŁĄCZNIE mapy niestandardowe, ale takie z jajem. Kilka śmiesznych pluginów i brak ograniczeń afk/rash/kampa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 funmap? ty tego funmapą nie nazywaj. Na większości publicznych serwerów, gdy ktoś zapoda jakiekolwiek fy_, aim_ czy gg_ to zaraz się chmara ludzi zlatuje, a jak są cs_ czy de_ to serwery pustoszeją. Trzeba się przystosować do tego, że w CS na publikach głównie gra dzieciarnia, która normalnych map nieakceptuje, a pro się zgadują między sobą na mecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Tu raczej chodzi o moją osobistą nienawiść do aim_ i awp_ . Z awp jestem nogą(awp_), a lepiej gram z taktyką, niż w otwartym ogniu bez ucieczki, czy podejścia wroga od boku(aim_) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Ja mam dosyc ciekawa kolekcje starannie dobranych map . Jezeli jestescie zainteresowani chetnie tutaj wrzuce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 tp- afk killer,antyrash,antykampa,trzeba się trzymać przy pace(pluginy) i podstawowe de_ i cs_(mapy). Na TP nie gra się map typu cs_ (sporo serwerów jednak posiada takowe co źle świadczy o nich) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 a więc dobrze, knives wyłączony. Zostanie tylko wymuszenie interpa, afk kiss i rtv! mam dość ludzi biegających na 0.1 których nie da się trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi