DJ Mentos Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Witam. Chciałbym Wam zaprezentować mój nowy projekt - system wymiany bannerów Reklamator. Proszę o ocene wyglądu strony jak i całego systemu (działanie itp) Oczywiscie czekam na wszystkie sugestie i błędy. Link: http://www.reklama-za-darmo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Taka sobie ta strona a dlaczego jak klikam kontakt to przenosi mnie na inną stronę ? Na tą http://www.krolnet.pl/kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 A po co robić dwa razy coś co już jest zrobione? Formularz po prostu jest na innej stronie, ot co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ale ta inna strona jest o innej tematyce jak to wygląda ? Tak nie może być ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ehh, człowieku, to jest jego strona główna, a reklamoator to tylko podstrona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Dokładnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ehh, człowieku, to jest jego strona główna, a reklamoator to tylko podstrona! Nie prawda ktoś kto wejdzie na stronę reklamatora nie będzie wiedział że to jest jakaś podstrona bo to jest całkiem oddzielna strona. Radzę ci to zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Tomek1410: Spójrz na stopkę...: "Copyright by krolnet.pl. Na krolnet.pl jest ten kontakt, a krolnet.pl to jego strona główna... Ciężkie jarzenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Dobra Mimek niech ci będzie ja tylko mówię że to nieprofesjonalne łączyć tak strony i nikt z tego nie będzie chciał korzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Spółka Gadu Gadu tak ma i ma jeden formularz. Google też tak ma i jeden formularz. Yahoo i też nikt nie protestuje, więc dlaczego ja mam tracić czas na powielanie podstron? Jeśli ktoś odczuwa potrzebę kontaktu ze mną, to użyje tego formularza. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Spółka Gadu Gadu tak ma i ma jeden formularz. Google też tak ma i jeden formularz. Yahoo i też nikt nie protestuje, więc dlaczego ja mam tracić czas na powielanie podstron? Jeśli ktoś odczuwa potrzebę kontaktu ze mną, to użyje tego formularza. ;p Nie prawda tam wszystko jest na stronie o tej samej nazwie. A tu wchodzę na http://www.reklama-za-darmo.pl/ klikam kontakt i już jestem na innej stronie http://www.krolnet.pl/kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Nie masz czym się zająć człowieku? Formularz to formularz, co Ci więcej potrzeba? Bajerów z kosmosu by się z kimś skontaktować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Dobra, tylko po co miałbym wstawiać takie coś na stronę, skoro ja z tego nic nie mam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Masz reklame z tego... czytanie ze zrozumieniem chyba leży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 A po co mi moja reklama na mojej własnej stronie? To Ty nie rozumiesz. A ja gdzie będę miał reklamę? Przecież nikt nie wstawi reklam na swoją stronę tylko po to, żeby się wyświetlały. Za darmo? To tylko marnowanie miejsca na stronie. A skoro nikt sobie reklam nie wstawi, to i moja reklama nigdzie się nie wyświetli. Może jeszcze miejsce na serwerze Ci dać za darmo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 O boże, ty gnysek na prawdę jesteś upośledzony, albo coś w tym stylu, bo programy wymiany reklam/bannerów mają bardzo dużą ilość użytkowników, w zamian za wyświetlanie u siebie reklamy, twoja jest wyświetlana u innych. Takie to skomplikowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Lipca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Podaj przykład takiego systemu. Nie liczą się linki w stopkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 http://bannery.boo.pl/ ponad 1k userów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ś.P darmowareklama.pl gdzie było ponad 20 000 stron. już przy 100 stronach masz dość dobre efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Co to za reklama, zakopać się w 20k innych stron. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Co to za reklama, zakopać się w 20k innych stron. :) No, a może akurat natrafi :3 ? @Anty: Wszystkich wyświetleń 14399260 Prawie 144kk zaglądnięć :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broccatee Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Huk nie widzę sensu tego "programu" <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Nic dziwnego, twoją stronę pewnie by automatycznie pomijał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Dzie są screeny? Bo zawołam moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Ech, kolejny prowokator... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 drogi dziadkukleofasie.. po jaką cholere przylazłeś tu spamić? (ofc także temat "Hasła" mam na myśli) :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 A czemu temat leży nie gdzie trzeba. I czemu jakiś dziadekkleofas, a nie akurat bigshark czy firemark? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 A czemu temat leży nie gdzie trzeba. dla ciebie istnieje przycisk "raport", dla nas dobra wola. I czemu jakiś dziadekkleofas, a nie akurat bigshark czy firemark? bo dziadek jest z bakusiowej doliny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Mentos Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zebrałem się i wprowadziłem auto przelewy. Teraz nie trzeba siedzieć i sie bawić w ręczne przelewy punktów. http://www.reklama-za-darmo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 projekt jest fajny tylko szkoda ze na 10k wyswietlen mam 4 wejscia ;o xD :D:D edit sorka przegiolem... na 5k wyswietlen mam : 5 wejsc ;/ 1 wejscie na 1000 wyswietlen :D statystyki sa proo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi