Flaque Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Na postęp gry wpływa brak offtopu w temacie. Im więcej postów na temat, tym szybciej gra powstaje. Anty - zluzuj majty :thumbsup: Na jakiej podstawie zrobiliście liczenie obrażeń podczas walki? :0 Nie lol, nie chcę kodu gml. Będzie można rzucać koścmi, czy komputer będzie robił to z niewidzialnymi kostkami? Będzie można wykonywać jakieś interakcje z otoczeniem, które wymagają rzutów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Dziś wkleje PDFa v.0.6.5 od systemu. Zobaczysz tam na czym polega walka itp. A jeśli chodzi o rzuty kośćmi to oczywiście komputer za nie będzie odpowiadał, tak samo jak np w opartej na DnD Świątyni Pierwotnego Zła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Jakieś ciemne te krzaki przypomina mi to almorę. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 No i dobrze może wreszcie ktoś zrobi konkurencje dla almory :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Prog i tak chciał jeszcze ciemniejsze. Nie są za bardzo podobne do tych z almory, almora ma ładniejsze krzaki :( Link do PDFa z systemem v.0.6.5 bez 2 domen magii, opisu walki, innych opsiów, kosztów przedmiotów i kilku innych rzeczy: https://gmclan.org/up4495_2_Illeyan_Poemicv0_6_5.html Password: nistudio.hostoi.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Nikt normalny nie wysłałby kurdupla (bo hobbit to w śródziemiu sobie hasać może) do walki z gladiatorami.aby Walka z gladiatorami? Hobbici potrafią nawet niszczyć pierścienie :D Co do hobbita możesz zrobić, że był szpiegiem i chciał wykraść z koloseum tajemny list xD I specjalnie poszedł "siedzieć" ponieważ odkrył że to jedyny sposób na dostanie się do środka. Co do gry może być :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Wędrówka po świecie czarnego rapu zmieniła moje nastawienie do przeżywalności hobbita na arenie. And the winners in all the gladiator arenas Are always the ones that go straight for the penis ...w czym z pewnością pomoże mu wzrost. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purepain Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Przejrzałem tego pdfa i widzę, że dużo wzorców zaciągnęliście z Morrowinda/Obliviona. Nie mówię oczywiście, że to źle, bo obie gry są b. dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 1 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Nie no z Obliviona czy Morrowinda to na pewno nie, nawet nie myślałem o tej grze przy tworzeniu, pomijając, że w Obliviona grałem z 10 minut może. Już prędzej z Warhammera, ale chodzi mi o Warhammer Fantasy Roleplay czyli system RPG. Ale i tak w sumie chodziło o to, żeby mocno urealnić rozgrywkę, a przy okazji uprościć jak najbardziej się da. Fajnie, że przeczytałeś. :D Jakby ktoś miał jakieś propozycje to walcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purepain Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Nie :)? O to mnie zaskoczyłeś, bo jak luknąłem na te talenty, od razu przyszły mi na myśl znaki zodiaku z Morro/Obli. A z kolei w umiejętnościach występuje dużo tych z Morrobliviona. No ale w sumie RPGi (tak jak i gry w innych gatunkach) coraz bardziej zbliżają się do siebie, bo większość dobrych i sprawdzonych pomysłów zostało już użytych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Postacie, wiem, że mają za szerokie bary i zmienię to w najbliższym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Tfu, za brzydkie te postacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi